reklama

Kwietnióweczki 2008

hehe z tym spaniem to u mnie cyrk... moj maz nie moze przezmnie spac o ja strasznie chrapie ostatnio:-D:-D:-Da poza tym jak sie przebudze na siku to poniej dlugo nie moge zasnac i sie krece.. wiec teraz robie tak wstaje w srodku nocy i ide do kieblka a z kibelka do pokoju Maksa i tam sie klade i spie do rana ... rano sie budze biore poduszki i wracam spowrotem do sypialni do R.....i tak co noc:tak:

reklama
hehe z tym spaniem to u mnie cyrk... moj maz nie moze przezmnie spac o ja strasznie chrapie ostatnio:-D:-D:-Da poza tym jak sie przebudze na siku to poniej dlugo nie moge zasnac i sie krece.. wiec teraz robie tak wstaje w srodku nocy i ide do kieblka a z kibelka do pokoju Maksa i tam sie klade i spie do rana ... rano sie budze biore poduszki i wracam spowrotem do sypialni do R.....i tak co noc:tak:

Kasia nie wiem jak Ty ale ja te 6 lat temu tak nie miałam naprawde.... wysypiałam sie co prawda nie moglasm sie ulozyc z tym brzuchem ale przesypialam cale noce nie latalam tak do kibelka i nie miaalm tylu dolegliwosc co w tej ciazy....a napewno nic mnie nie bolalo... poza glowa!:baffled:

Lady zamieściłam sobie tego avatorka wreszcie udało mi się jeden zestorczyków z mojej hodowli domowej
O a jak jesteśmy koleżanki po fachu to miło mi jak tak ja jestem z rejonu takzwanych badylaży Sandomierz , a ty czym się dokładnie zajmujesz słyszę coś tylko cały czas o koperku

dobra lece juz teraz naprawdę miłej nocki ale Milenka mi tak juz daje popalić że nie mogę juz siedzieć jeszcze czkawka teraz doszła papatki dziewuszki do jutra

Szkoda ze tak daleko ode mnie bo bysmy se pohandlowal hihihi a kwiatuszek sliczny ;) kocham kwiatki mam ich zawsze mase w ogrodzie :-D
Ja zajmuje sie handlem warzywami ale rowniez tymi ze swojej hodowli ) razem z mezem ammy dzialki pod uprawy i na nich glownie jest koper natka szczypiorek czasami botwinka i rzodkiew ;) i tym handluje sie na slynnycm placu we wroclawiu ;)

Fakt faktem czasem dzo roboty bio czasem jak plyny nie dzialaja to trzeba plewic te pod folia regularnie podlewac ;) tylko ze uprawy tylko okresem letnim sa u nas a zimowym niesety skupujemy od rolnikow i podajemy dalej hurtownikom..... Wiec zaluje ze nie mkieszkasz blizej ;)

Maz handluje wszystkim tam ;) a ze krece koper i natke to niesety musze bo Polskiej nie idzie juz tak dostac niesety.... i nikt za nas nie nakreci tego nam heheheheh juz wlasnie tez teraz jak ziemia nam obeschnie troszke bedziemy siac zielsko ;) jedynie pod folia trzeba bedzie sobie odpuscic bo ziemia skarzona i nic nie rosnie nam.... tam wschodzilo tylko mkiejscami gdzie niegdzie wiec szkoda roboty tam....

Hej kochane kobietki :))

Dzisiaj rano lepiej się ciut czuję, bo wczoraj to tylko leżałam pod kołdrą i albo spałam i się pociłam, albo trzęsłam się z zimnych potów i bólów mięśni. A najśmieszniejsze było jak musiałam piżamę zmienić, bo mi mleko wybiło z cycuszków i miała przód calutki mokry hehe. Kanaliki mlekowe pracowały pełną parą przez tą gorączkę.
Teraz lecę z synem do szkoły zapłacić za obiady a potem oddać honorowo mocz do badania. A potem znów do wyrka, wybaczcie, że mnie nie ma, będę tęsknić mocno! Ale samopoczucie najważniejsze, bo jakbym taka chora zaczęła rodzić to by mnie mogli od razu na cesarkę dać, bo słaba jestem jak mucha i z oddychaniem problemy.
Dostałam antybiotyk, który można niby brać w ciąży, paracetamol (apap)
i ziołowe preparaty na gardełko i kaszelek. No i oczywiście czosnkiem sie kuruję, tylko tym razem w olejowych kapsułkach ten czosnek łykam.

Napiszcie mi proszę, że Wam też brzusio staje dęba za każdym razem jak przewracacie się z boku na bok albo na wznak? Bo ja się w nocy ruszyć nie mogę, jak się ruszę, to od razu mnie to twardnienie budzi...

No zmykam kochane cioteczki :)) Trzymajcie się cieplutko, miłego dnia dla Was i Waszych dzieciątek :)

buziole
Iza

Dzień dobry,

wstałam ale w nocy źle mi się spało, wiec chyba sie pójde położyć znowu:zawstydzona/y:

Iza - kuruj sie i nabieraj siły dziewczyno, moze rosołek sobie zrób - pamiętam jak byłam chora mama zawsze pyszny rosołek mi gotowała.

Do zobaczonka później
pa
pa
:-)

hej

J tez nidawno wstałam...i weszlam sie przywitac :))))

Izunia kuruj sie kuruj!!!!!szybkiego powrotu do zdrowia!!!!

Asia ja noc mialam tez zrytą!budziłam sie kreciłam i znowu w nocy glod mnie przyssal...chcialam zoladek oszukac woda ale nic z tego....on nie taki glupi...i zżarlam znowu 5 kanapek z almette...:confused:

reklama
Cześć

ja po wampirku ciekawe co tam wyjdzie..a krew mi się lała jak szalona co jej odbiło nagle? Zawsze był z tym problem

Izunia leż i kuruj się kochana... co do stawiania się brzuszka ja tak mam..i jak się przewracam z boku na bok tak samo..staje mi dęba ...

pozdrawiam i miłego dnia...idę se poleżęć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry