Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to bedzie że kazda z nas zobaczy co jej pasuje, co dobrze działa na skóre dziecka - sądze ze "w praniu" wszystko wyjdzie. Czy potrzeba sudocremu linomagu czy czegoś jeszcze ???(z starszym mało używałam bo nie miał tendencji do podrażnień tylko np nie używałam husteczek (10 lat temu to tak popularne jeszcze nie było) i myłam mu pupcie wodą po czym na wacik kosmetyczny (duży) kilka kropel parafiny i dupka jak marzenie:-)
Za to na pewno tzreba poszperać o kremie na słońce - jakiś z dobrym filtrem nie wiem jaki wyrbać a to chyba na kazdy spacerek warto smarować (jak duży ma być filtr, jakie są polacene dla takich maleństw???? wiecie cos na ten temat![]()

Witaj Guglag.
Opiekę medyczną mam i to bardzo troskliwą od samego początku ciąży.
A od dobrych 3miesięcy to już maksymalnie.
No niestety Leoś ma za nic prośby i groźby. Pcha się na świat. Dlatego dostałam całą serię zastrzyków by małemu jak najszybciej rozwinąć płucka, a mi wyciszyć skurcze.
Planowaną cesarkę mam na 31marca i mam zamiar wytrzymać jeszcze trochę
Z resztą czop odchodzi mi też już od jakiegoś czasu. Puki szyjka trzyma jest dobrze.
Ja wierzę, że będzie dobrze. I proszę mi tej wiary nie zachwiać!!!!!!
Będzie dobrze i już. Wierzę ze wytrzymasz do 31 marca nawet. U mnie czop z Domisiem odpadł na początku 8 miesiąca a urodziłam w terminie:-) Spokojnie i będzie dobrze:-)
:-)
Czy zerówki na razie
Jeju mój Lucky nie chce iść do przedszkola. Normalnie sie załamię:-(
I się odwróciłam do niego spojrzałam najpodlejszym wzrokiem aż się buraczany zrobił i poszlam.

, żeby to jeszcze było bliżej
A to gnojek...trzeba bylo mu jakos zgrabnie odpowiedziecKasiu bidulku współczuję bolenia bardzo:-(.
Dziś jeden facet krzyknął na mnie w sklepie: rusz się babo...I się odwróciłam do niego spojrzałam najpodlejszym wzrokiem aż się buraczany zrobił i poszlam.
Ale strasznie źle mi się zrobiło że byłam bez T. Dziad w ryja by dostał od razu![]()

ja bym sie pewnie pokusila