reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
:nerd:Tak to bedzie że kazda z nas zobaczy co jej pasuje, co dobrze działa na skóre dziecka - sądze ze "w praniu" wszystko wyjdzie. Czy potrzeba sudocremu linomagu czy czegoś jeszcze ???(z starszym mało używałam bo nie miał tendencji do podrażnień tylko np nie używałam husteczek (10 lat temu to tak popularne jeszcze nie było) i myłam mu pupcie wodą po czym na wacik kosmetyczny (duży) kilka kropel parafiny i dupka jak marzenie:-)

Za to na pewno tzreba poszperać o kremie na słońce - jakiś z dobrym filtrem nie wiem jaki wyrbać a to chyba na kazdy spacerek warto smarować (jak duży ma być filtr, jakie są polacene dla takich maleństw???? wiecie cos na ten temat:confused::confused::confused:

Asiu ja mam kremik Anthelios (La roche posay) 50+ .Od pierwszych dni życia. Polecam jest świetny. Nivea jest strasznie grubo smarujący (biały i gęsty) i nam się nie spodobał zapach:dry::-D

Witaj Guglag.
Opiekę medyczną mam i to bardzo troskliwą od samego początku ciąży.
A od dobrych 3miesięcy to już maksymalnie.
No niestety Leoś ma za nic prośby i groźby. Pcha się na świat. Dlatego dostałam całą serię zastrzyków by małemu jak najszybciej rozwinąć płucka, a mi wyciszyć skurcze.
Planowaną cesarkę mam na 31marca i mam zamiar wytrzymać jeszcze trochę:tak:
Z resztą czop odchodzi mi też już od jakiegoś czasu. Puki szyjka trzyma jest dobrze.
Ja wierzę, że będzie dobrze. I proszę mi tej wiary nie zachwiać!!!!!!

Masiu i tak własnie myśl:happy2: Będzie dobrze i już. Wierzę ze wytrzymasz do 31 marca nawet. U mnie czop z Domisiem odpadł na początku 8 miesiąca a urodziłam w terminie:-) Spokojnie i będzie dobrze:-)

Aduniu bardzo bym chciała by koza mała się odwróciła z powrotem, normalnie tylko za bardzo nie wiem jak to zrobić:confused::-)

Lady do szkoły tj 1 klasy:confused: Czy zerówki na razie:confused: Jeju mój Lucky nie chce iść do przedszkola. Normalnie sie załamię:-(

Iwonka oooo bardzo bym zjadła takiego placuszka:-)

Izunia zdrówka życzę. Kuruj sie i czosnkuj do woli:-)

Witam wieczorna porą.
I zaraz ide na kolację. Nie mam pomysła na żarcie i pewnie znowu skończy się na ananasie:baffled:

Lady a mnie krocze najbardziej napier...dziela jak poleze i wtedy sie z łóżka zwlec nie moge:baffled::dry::no::no: fajnie masz ze ci włoski na nogachnie rosna:-p:tak:
Adunia dobry wieczór:tak::-);-)
a gdzie reszta kwietniówek co:confused::confused::confused:

Czesc laski

Adunia a ty dalej u rodzicow czy juz w domku?? ja samopoczucie???:-)

Majka a gdzie ty sie calymi dniami podziewasz ze na bb zagladasz dopiero noca;-)

Wogole chcialam zauwazyc ze SILKA to juz przegina z ta swoja nieobecnoscia na forum ...smutno tu bez niej -koza jedna nie dobra:-)niech juz ten net zainstaluje ...:-)

Maja mnie tez zaczyna wszytko bolec dzis myslalam ze na zakupy nie dojde tak mnie wszytko na dole bolalo ....:-(

HEJ kasiuniu!!!
Ogólnie dziś lepiej tylko mi cisnienie szwankuję ale zobaczę co to z nim będzie dalej zazwyczaj miałąm niskie 110/60 a ty 130/80 i mi aż źle....
łeb boli ale przynajmniej mnie brzuch w lewej stronie już nie boli:-)

Kasiu bidulku współczuję bolenia bardzo:-(.

Dziś jeden facet krzyknął na mnie w sklepie: rusz się babo...:dry: I się odwróciłam do niego spojrzałam najpodlejszym wzrokiem aż się buraczany zrobił i poszlam.
Ale strasznie źle mi się zrobiło że byłam bez T. Dziad w ryja by dostał od razu:cool2::-p

Witam wieczorkiem
Lady to prawda zę krasnoludki nie posprzątają ale przynajmniej miałaś jakąś pogodę ok do tego mycia okien niby u nas było słoneczko ale zimno bardzo było nie wyszłą tem poza 4st , a sama wiem żę czasami to się tak człowiek zapędzi zę niemoże usiąścna tyłku ja ostatnio też zawieszałm zasłony i tylko się modliłam żęby nic się nie wydarzyło i całe szczęście się nic nie wydarzyło:tak:

Iwonka ja też się piszę na te placuszki Jabłka przyniosę ze sobą :-D, żeby to jeszcze było bliżej

Ada dobrze że zadowolona jesteś z koszulek czasami można się nacoś naciąć
Maju mnie też boli jak wstaję po leżeniu a najgorzej to w nocy mi się zwlec z łóżka do siusiania i jeszcze te skurczełydek normalnie któregoś dnia to chyba poręcz od łóżka odgryze z bólu to jest okropne:wściekła/y:

reklama
Kasiu bidulku współczuję bolenia bardzo:-(.

Dziś jeden facet krzyknął na mnie w sklepie: rusz się babo...:dry: I się odwróciłam do niego spojrzałam najpodlejszym wzrokiem aż się buraczany zrobił i poszlam.
Ale strasznie źle mi się zrobiło że byłam bez T. Dziad w ryja by dostał od razu:cool2::-p
A to gnojek...trzeba bylo mu jakos zgrabnie odpowiedziec:-D:-D:-D:-D:-D ja bym sie pewnie pokusila:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry