A
ada04
Gość
Dzień dobry dziewczynki!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE KOBITKI.....
MASIU gadałam z ginką mam podejść w ponidziałek...na razie się trzymam....jak po uroczytsości....
IZunia ja dopiero wróciłam ze sklepu i zapomniałam kupic jajek i się rozpłakałam bo mi się niechce wracać....boże jak to dobrze,że nie tylko ja mam takie skoki hormonów bo kto by pomyślał płakać z powodu takich głupot....wiesz co ja jak kaszle to mi się mały stawia w brzuchu i wypręża się strasznie....też tak masz....
LADY czekamy na wieści.......
A ja dziś w nocy spałam jak zabita nie mogłam rano sie dobudzić wstałąm o 12.00
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE KOBITKI.....
MASIU gadałam z ginką mam podejść w ponidziałek...na razie się trzymam....jak po uroczytsości....
IZunia ja dopiero wróciłam ze sklepu i zapomniałam kupic jajek i się rozpłakałam bo mi się niechce wracać....boże jak to dobrze,że nie tylko ja mam takie skoki hormonów bo kto by pomyślał płakać z powodu takich głupot....wiesz co ja jak kaszle to mi się mały stawia w brzuchu i wypręża się strasznie....też tak masz....
LADY czekamy na wieści.......
A ja dziś w nocy spałam jak zabita nie mogłam rano sie dobudzić wstałąm o 12.00
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Fajnie ze uroczystośc udała się. A Leosia głaskam po brzuchu maminym. Rozwarcie i skracająca szyjka, to teraz same takie objawy nas czekają. Trzymaj sie kobitko dzielnie i leż ile sie da
Przekręca się do główkowego