reklama

Kwietnióweczki 2008

Aduś jak mały się tak pcha, to co ja go będę zatrzymywać;-):-) A tak serio to mój gin ocenił, że to już całkiem nie długo.
A Leoś da sobie radę. Byle dotrwał do tego 34tygodnia, bo ponoć tak będzie lepiej.
No i leżę jeszcze te dwa tygodnie.
Wiecie co na łokciach od tego leżenia zrobiła mi się taka szorstka skóra.

reklama
MASIU cytryna na łokcie jest super jak ci się szorstka zrobiła....

A ja się zastanawiam skąd mi się wziął suwaczek tik-tak jak go nie robiłam:confused:

Kurcze Laski popiszcie coś bo mi się nudzi:baffled:. Zaglądam tu co chwila a tu pusto!:no: Poczytałabym sobie coś. Tylko samej mi się nie chce pisać! Zaraz mnie lenia wykluczycie z forum, hehe. Ale coś weny nie mam, takie nudy u mnie!

KACHURKU ja sama co chwilę kukam i nikt nie pisze ale to weekend może dlatego.....jakbyśmy mogli naszą uroczą panią dentystkę-sadystkę wykluczyć nigdy w życiu....

A ja dziś nie widziałam MADZIUJKi....ciekawe co u niej....poszłam do cukierni zakupiłam se babeczki mini z migdałami:-p i kawałeczek ciasta toffi nie jadłam jeszcze go wcale więc spróbuję ale specjalnie wzięłam nie dużo co by nie przesadzić....:-p

36_3_11.gif
GRATULUJE MASKU OJCOWSKIEGO LEONKA!!
A TERAZ WRACAJ DO LOZKA:tak:

18_6_9.gif
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DZIEWUSZKI!!!!

Ja sie melduje ze u mnie ok i uciekam bo cos ostatnio sil nawet na siedzenie nie mam:-(

Oj KASIA:-D:-D:-D ty aparatko:tak:,dobrze ze jet ktos kto nas do pionu stawia i oczy przeciera:-D:-D, nie ma sciemniania:-D:-D, dzieki;-)

Ja tak na chwile zyczyć Wam dobrej nocki!!!! Jestem padnięta po imprezie u koleżanki (i objedzona - jako cięzarówce bardzo mi dogadzali:-)) Spotkałam ludiz z pracy i teraz mi smutno że nie pracuje - szczerze za kilkoma osobami tęsknie:szok:

NO ucielkam Adus mam nadzieje ze czujesz sie lepiej

Buziole!!!

Witajcie, jestem ubiegłoroczną kwietniówką, czasami Was podczytuję i ... trochę zazdroszczę. Przypomina mi się to, co ja przezywałam rok temu. Tak milutko robi się na sercu:) Ale ten czas zleciał, ani sie obejrzałam, a mój synuś niebawem skończy roczek.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

ASIU również życzę spokojnej nocki troszku lepiej dziękuje:tak:;-):-):-)....

Ania1a1 czas leci....nam też szybko zleciał już nie długo czeka nas ostatni etap porodówka:-)

reklama
Ada - racja, pozostał ostatni etap - ale spoko, potwierdzam to, co mówią różne kobiety - o tym bólu szybko się zapomina:) Zresztą każda rodząca przezywa to inaczej. Pozdrawiam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry