Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kacha to my obydwie dzis w nocy nie potrzebny alarm robiłyśmyja tez mysle ze moglo by sie cos zaczac dziac bo nudno, i nawet udało mi sie zniewolic malza, miał opory ale go wykorzystałam
moze sie cos ruszy
![]()
bo juz mnie taka nerwica dzis wziela ze normalnie chyba musialam sie na nim wyzyc.... a mowilam mu zeby mnie do lozka zaprosil to nieKASIEŃKO dobra jesteś zdzieliłam go butelką od mleka
jesteś git mój to by wykorkował nerwowo gdybym tak zrobiła....
może mnie podreperują żebym w końcu wyglądała jak ten mercedes a nie fiacisko....
kurczę mi też smutno,że to SILI nie ma ale może uda im się w końcu podłączyć tego necika.....
pewnie to tez przez 
A Ty idźkaj do szpitala i się podlecz nasza błekitnokrwista kobieto:-)
Wpadaj częściej, bo twoje opowieści są the beściarskie (jak choćby ta teraz z mlekiem)
Zapraszam

Nie martw się ludźmi. Kolczatka nie taka zła nawet na biglu;-) Nauczy sie:-) Swoją drogą mój Lucky pytał dlaczego koleżanka Cliforda (na minimini bohater bajki w serii przytulanka- cudna bajka) nie lubi się kąpać (ta biała pudelka) i ciągle się brudzi
Nie wiedziałam co powiedzieć. I ps dlaczego nie lubi być czysta

kasia to chyba te chłopy juz tak majabo juz mnie taka nerwica dzis wziela ze normalnie chyba musialam sie na nim wyzyc.... a mowilam mu zeby mnie do lozka zaprosil to niepewnie to tez przez
to ..on sie ze mna maca jak z banka mydlana delikatnie co bym przpadkiem nie pekal ... chryste zwarjuje .. juz mam dosc tej ciazy niech sie to konczy .. bo uschne

ja normalnie jak sobie pomysle ze potem jeszcze polog 6tyg postu to normalnie załamka, bo teraz to juz tak niewygodnie
potem bedziemy takie wyposzczone ze szok

Lucky witaj;-):-) oj ale narobiłas mi smaka...Maju otworzyłam puszkę mleka skondensowanego gotowanego przez 3 godzinyZapraszam
![]()

zjadłabymsobie takieego wafla przekładanego taką masą z tego mleczka skondensowanego... mniam