masiek
Mamy kwietniowe'08
Wy tu jak zwykle o piciu i seksie, uważajcie co trochę, bo nam naślą jakieś kontrole;-)
Ech likier
mi się tak marzy ostatnio różowe wino
wiśnie w spitycie, torcik z alkoholem
mogę na razie tylko pomarzyć.
I seksik
Oj będzie się działo jak tylko dostaniemy pozwolenie
Aduś cudownie, że Amirek się obrócił, teraz już tylko do przodu. Mam nadzieję, że długo trzymać w szpitalu cię nie będą.
guglag nie zła ta twoja apteczka. No mi takich cudów nie przepisali. Na początku miałam luteinę, cały czas mam magnez, w między czasie były leki rozkurczowe na serduszko (i one prawdopodobnie przyśpieszyły skurcze). Dostałam serię zastrzyków. A teraz łykam tylko magnez, nospę i pijam melisę. Ale pocieszam się, że już nie długo i koniec
No i ciekawe, jak to będzie. No która będzie pierwsza?
Ech likier
mi się tak marzy ostatnio różowe wino
wiśnie w spitycie, torcik z alkoholem
mogę na razie tylko pomarzyć. I seksik
Oj będzie się działo jak tylko dostaniemy pozwolenie

Aduś cudownie, że Amirek się obrócił, teraz już tylko do przodu. Mam nadzieję, że długo trzymać w szpitalu cię nie będą.
guglag nie zła ta twoja apteczka. No mi takich cudów nie przepisali. Na początku miałam luteinę, cały czas mam magnez, w między czasie były leki rozkurczowe na serduszko (i one prawdopodobnie przyśpieszyły skurcze). Dostałam serię zastrzyków. A teraz łykam tylko magnez, nospę i pijam melisę. Ale pocieszam się, że już nie długo i koniec

No i ciekawe, jak to będzie. No która będzie pierwsza?

ze dzis jak wstalam to normalnie ryczeć mi sie chciało

hahaha... nie wiem po czym on tak wnioskuje chyba po wilekosci dziecka czym wieksze tym pozniej hahhaha