Dzień dobry.
Cholipa chciałam wstać przed 9, ale się nie udało. Widocznie wczorajszy dzień był tak emocjonujący bo padłam i przespałam całą noc no prawie z 4przerwami na siuuu....;-) tylko 4
madziujko dobrze, że już wszystko dobrze, fajnie jest poczuć z rana kopniaki, przyznam trochę ze wstydem, że moje dziecko mnie tak budzi. Pewnie mu się nudzi jak mamusia cały czas śpi.
Wojtek śmieje się, że pewnie domaga się porannych piosenek (bo jak rano krzątam się po domu często sobie podśpiewuję) i wie, że pora nakarmić psa.
No przyznaję kopniaki czuję coraz częściej i takie mocniejsze jak na początku nie byłam pewna co to, tak teraz wiem, że to Leon. Jak przykładam rękę, to się uspokaja, więc by go pobudzić czasem potrząsnę brzuszkiem:-)
Niebo, pewnie masz taką dawkę bo masz bakterie w moczu też mam 3x2, a jak mam lepsze wyniki to mam 3x1, nie bój się, to są ziołowe leki i maluszkom nie zaszkodzą, gorzej zaniedbane leczenie pęcherza

a i j
ak masz jakieś wątpliwości, to zawsze pytaj lekarza. My wyrażamy tylko opinię, to co wiemy itp. Więc jeśli masz wątpliwości, to dzwoń idź i pytaj. To się tyczy wszystkich nas. Wątpię, by któraś celowo chciała komuś zrobić krzywdę, ale my nie mamy wiedzy medycznej więc pamiętać baby jak jakieś wątpliwości, dolegliwości, coś nas niepokoi do lekarza!!!!!