reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witajcie Mamuśki:-)

No dawno mnie nie było, ale w końcu znalazłam chwilke, żeby Was poczytac i coś skrobnąć:tak:.

akinom i rasia witajcie:-)

Dziewczynki dziękuję za rady na zaparcia,niestety od kilku dni ten problem mnie tez dotyczy:zawstydzona/y: i właśnie zastanawiałam się co tu zrobić....a po wejściu na BB i przeczytaniu Waszych postów juz wiem:-D Jeszcze raz dzieki, spróbujemy:tak:

Ka32sia prześliczne opowiadanko:tak:ja też sie troszke wzruszyłam...

gryzeldko ciesze sie ze wszystko dobrze. Ale ma charakterek Twój maluszek:-D

Pozdrawiam Was wszystkie i musze juz zmykać dokończyć obiadek:tak:

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH KWIETNIÓWECZEK!!!:-)

Dumna jestem z Mojego wierciucha:-D. Dzięki Dziewczyny!
Silko, nie miałam usg, ginka tylko podsłuchiwała moje Maleństwo przez aparat Dopplera- jak mniemam:sorry2:.
Co do obiadku to nie mam specjalnych wymagań, dostosuję się:-D;-).

No i jestem.
A więc, wyniki głównie moczu nie najlepsze ale prawdopodobnie dlatego, że na te dni przypadała by @. Badania do powtórzenia w piątek.
No a tak, to w miarę dobrze.
A i teraz już na 100% wiadomo, że w moim brzuszku jest Leon. Podczas podglądania młody pokazał dokładnie kim jest, że nawet ja na ekranie widziałam co tam jest i na pewno:-) Leonowi podglądanie nie za bardzo się podobało bo się wiercił i trudno było złapać bicie serduszka, ach te chłopaki. Ginowi udało się złapać tylko kilka.

Gryzeldo, to w takim razie pędzę z niespodzianką ;-) A tak serio, to ja często w Szczecinie bywam, bo mamy tam znajomych, więc może kiedyś umówiłybyśmy się na Inkę i ciacho :-)?? Jeżeli będziesz miała ochotę i czas oczywiście :tak:
Aha... A ten aparat Dopplera, to jest to urządzenie, przez które podsłu****emy serduszko Maluszków ??

Buziaczki !!

masiek, to świetnie !!! No i gratuluję Leonka !!!! A wynikami moczu się nie przejmuj, jeżeli ginka mówi, że jest ok, to na pewno jest !!! Ja też mam do powtórzenia w piątek badania :tak: A w poniedziałek idziemy podglądać Dzidziusia :-D

Bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze :tak:!!

Pa pa :happy2:

Cześć :) miałąm być w środe no ale nie wytrzymałam....

Masiek świetnie Leonek chyba nie jest wstydliwy skoro pokazał to co trzeba :)))

Ka32sia Naprawde było to piękne... miło sie czytało i tak jk sila idzie się wzruszyć lezka sie kreciła....

Gryzeldo Ale z Was szczesciary z tymi ruchami....

Sila Jaj mój mąż poczuł kopniecie bobaska w pierwszej ciąży z nienacka to aż sie przestraszył hahah bo to tak niespodziwanie i sie nie spodziewał nawet ze to takie uczucie..az sie wzruszył....

Ok ja znowu musze myskac juz tyle na nogach jestem znowu musze wstac kolo 3 juz dni odliczam do konca grudnia..... wtedy to nie ma mocnych do konca ciąży sobie poleze bykiem..... trzymajcie sie.....

reklama
HEj dziewczynki!!!
Mam nadzieje,że u was tak nie pada jak u mnie dobija mnie ta pogoda ale aby do wiosny!!!

LADY ty odoczywaj i przede wszystkim dzidzia nieprzemęczaj sie kochana....

MADZIUJKA daj znać po wizycie..

MASIEK przede wszystkim gratuluję LEONA!!!!!!!!!!!!! współczuje tego z jelitami jak masz to co ja... Aha nie martw sie faktycznie skoro gin mówi że ok to nie martw się...widzisz twój na delegacji a mój to ze mną cały czasz i do lekarza się ze mną nie pali się żeby iść... To kobiece sprawy dupek że tak powiem nieładnie o mym najdroższym... Ale rzekomo przy porodzie chce ze mną być... tylko obawiam się czy nie będzie mi panikował...

GRYZELDO gratuluje wierciucha małego.....:-)

KA32SIU opowiadanie przepiękne.....
wiecie co ja to też się wzruszam i płaczę nawet na reklamach:szok: zawsze byłam wrażliwa ale teraz to przesada naprawdę taka płaczliwa jestem że szooook:szok::szok:

Do góry