reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Rasia, witaj!

Izek-espumissan jest jak najbardziej bezpieczny w ciąży.

Lady uważaj na siebie!

Silka, a może byś tak wpadła jeszcze do mnie i zrobiła obiad;-):-)

Katja 32 czytanie o takich rzeczach naprawdę nie pomaga! Wiem, bo sama to już przerobiłam. Uśmiech i radość z tego cudownego stanu! pozdrawiam Cię serdecznie.:tak:

Ja byłam dzisiaj u mojej ginki- wyniki dobre:-D. Dzieciak nie dał się podsłuchiwać i kopał w głowicę. Charakterny typek:-). Ginka powiedziała,że w ten sposób częściej zachowują się chłopcy. No cóż zobaczymy. Dostałam przykazanie zażywania probiotyków na jelita i espumissanu.

Cześć dziewczyny!!
Kinga śpi i mam troche czasu dla siebie-sprzątanie,pranie,obiad.

Ta bajeczka o aniołkach wzruszająca szkoda tylko, że taka nieprawdziwa.:-(

Próbowałam wstawić suwaczek ale nie wiem czy mi wyszło.

ka32sia no mówię Ci... Taka jestem wrażliwa i uczuciowa jakaś... A ten tekst jest po prostu piękny:tak: i jak go czytałam, to chciałam już przytulić mojego Maluszka:blink: Jak Piotrek wróci, to też Mu przeczytam :-)

Buziaczki !!!
Hehe Silka a moze Ty w ciazy jestes cioooo :confused:heheheh nie martw sie ja mam to samo co Ty becze przy kazdej mniej czy bardziej wzruszajacej sytuacji :tak::-)

reklama
Cześć dziewczyny!!
Kinga śpi i mam troche czasu dla siebie-sprzątanie,pranie,obiad.

Ta bajeczka o aniołkach wzruszająca szkoda tylko, że taka nieprawdziwa.:-(

Próbowałam wstawić suwaczek ale nie wiem czy mi wyszło.
W nawiazaniu do bajeczki.. tak naprwde nikt nie wie co jest prawdziwe a co nie.................................................;-)

Do góry