reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczynki
do 10:00 umyłam 2 okna co uważam za swój osobisty sukces;-) bo nienawidzę myć okien zostało mi jeszcze jedno w kuchni no i zabieram się za sprzątanie urodzinowo-świąteczne. Jutro etap II gotowanie :-D

co do lizaczków to moja ciocia która jest nauczycielem w przedszkolu integracyjnym mówiła że lizanie lizaczka jest dobrym ćwiczeniem logopedycznym ale lizanie a nie wsadzenie go do buzi no i oczywiście wszystko z umiarem

Judysiu &&&& jak zawsze zaciśnięte super że będziesz miała z nami kontakt !

Kici za twój wynik też trzymam kciuki musi być dobry !!! super że mąż będzie przy Tobie to bardzo ważne!

dla wszystkich chorowitków duuuuuuuuuużo zdrówka !

reklama
mamusia szymek dostaje lizaka raz na 2 tyg i nigdy nie zje całego:no: poza tym czasem je gume mambe czy jakąś żelkę , za słodycze uważam słodki serek i to dostaje zamiast - jakieś danio czy monte . I wcale się nie domaga.

Magda - święta racja dlatego ja się nigdy nie spinam mam w nosie:-D:-D Mój dom i nie musi być w nim jak na wystawie w sklepie wiadomo że jest posprzątane w miare moich możliwości czasowych ale bez przegięć . Do okien zatrudniłam J kuzynkę :-p:-p

cześć dziewczynki

witam się tylko, bo nie mam weny, dalej jakaś śpiąca jestem. Alicja na szczęście ok, to tylko kaszelek.

i chyba masz świetą rację

nie chcę budzić innego wątku, bo i tak mamy sporo do czytania :-) a potrzebuje informacji o cebione, bo nie mam opakowania. Ile kropel na raz i ile dawek na dobe? Z gory dziekuje

mamusia ale impreza sie Wam kroi!!! Ja zrobilam zaproszenia i nie dostarczylam, bo ciagle sie waham czy wogole cos robic. Mi zawsze z rodzina i przyjaciolmi + dzieci wychodzi ok 35, a chyba nie chce mi sie tylu ludzi goscic. jestesmy tak wszyscy zzyci, ze albo wszyscy, albo nikt.Mam dylemat jak cholera

jeszcze chcialam napisac co moj maz wymyslil. Po powrocie z zakupow moj maz pokazuje mi, ze Adasia nauczyl pic wode. ja wielkie galy, bo on trzyma kubek i siorbie jakby z tydzien pic nie dostal. szczesliwa nieziemsko. Na pytanie co zrobil oznajmił, ze wlał mu gazowana...

ale mnie Twój mąż rozbawił.

Mój Igor nie lubi gazowanego, mówi, że ostre:-p

Kici trzymam kciuki.

Judysia uszy do góry, będzie z Tobą...wirtualnie

Mnie się sprzątać nie chce, imprezke na 30 planuje, muszę się zastanowić czy jedzenie robić czy zamówić

papa

Nie poznaję mojego dziecka - pobudka normalnie o 7, o 9 już mega śpiąca, śniadania nie zjadła tylko poszła spać, śpi już 2h. Jak się obudzi i łaskawie zje ruszamy na spacerek bo słonko zaczyna wyglądać.

Kici- możesz nasączyc herbata z cytryną, herbatą z pomarańczą itd. Ja nie polewam, ani nie skrapiam- nasaczam delikatnie przy pomocy... pedzelka :-) I powodzenia.

Mmausia- no właśnie... lizanie... Kuba przez jakiś czas upierał się, żeby gryźć... ale jak dziecko liże, to lizak mniej groźny niż chrupki kukurydziane, czy żelki :-D generalnie Kuba słodkie kocha, je tonami... raz w tygodniu :-D za to nie lubi serków typu danio, monte, wszelkich gotowych budyniopodobnych itd. Ostatnio odkrył płatki Fitness i co rano rąbie je z jogurtem naturalnym :szok:

Ulanka- dobrze, że dziewczyny juz zdrowe :-D

U nas impreza rozbita na 2 tury i raz bedzie 8 (bez nas) a raz 8 i 4 dzieciaczków (tez nas nie liczę), torty robie dwa, poza tym jakieś sałatki, pieczony drób, surówka, pieczywo, paluszki i styknie... jak sie nie najedzą dołożę paluszków :-D:-D:-D W ogole nie mam pojęcia kiedy to zrobię :szok: ale co tam... damy ze starym radę!

Dostałam maila od koleżanki, myślę,że warto przeczytać.
To nie jest żart.
To stało się to na parkingu AUCHAN ...
Wiadomość z ostrzeżeniem dla wszystkich.

Kobieta zbliżyła się wczoraj wieczorem na parkingu w centrum Auchan do dwóch mężczyzn, którzy proponowali nowy zapach perfum.Dali do powąchania próbkę.
Okradli półprzytomną ofiarę między zaparkowanymi samochodami.

Gdy na parkingu przed sklepem ktoś podejdzie do Was z prośbą o "powąchanie perfum", nie róbcie tego.

TO NIE SĄ PERFUMY TO CHLOROFORM
Kiedy powąchasz, tracisz przytomność i biorą wszystko: torebkę, portfel, telefon, pieniądze.

Prosimy o przekazanie wiadomości do wszystkich znajomych.
Zachowajcie czujność i koniecznie informujcie władze, jeśli spotkacie sie z taką sytuacją.

kiedys, dawno temu, dostalam to w wersji hiszpanskiej i z Walmartem w roli glownej. Jest to zwykly lancuszek, tyle ze nieco madrzejszy niz wiekszosc. Rzeczywiscie mozna podac hloroform, ale nie w areozolu, natychmiast po rozpyleniu wyparowalaby tak duza jego czesc, ze stracilby na skutecznosci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry