Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta, z nogą nic nie wymyślilismy poza plastrowaniem a i to przerwane od 3 tyg bo uczulenia dostała :-( Poza tym ciągle do znudzenia ustawianie stopy w odpowiedni sposób, jak jest na podłodze to ja z nią i tak walczę, jest trochę lepiej ale boszzz, no co ja mogę wymagać. Przecież miała mieć porażenie... Tylko czasem rzygam już tymi ćwiczeniami, teraz musze to odpuścić na rzecz treningów pokarmowych, bo za miesiąc u dr Łady wizyta a my w czarnej doopiePoczucie winy ciągnie się za mną jak cień, często wieczorami jak Paula śpi i nie widzi to sobie popłaczę... Czasem jak dziś mam lepszy humor ;-) Bo Paulinka trenuje na jutro słowo mama
Do tego ma imieninki, więc wybawimy się z tej okazji, a co ;-)
Nie posprzątałam, bo znów mi się nie chciało. Chyba jutro to zrobię jak sie praniem i prasowaniem nie wykończę. Też mam jednego szoguna, jeden pokój i łazienkę po sobie umyć, czasem pozmywam a i tak wiecznie nie mam czasu![]()
u nas chyba jakąs infekcja układu moczowego. polujemy na mocz. I muszę szybko się z pieluszkami uwijać, bo Młoda zaraz się drapać próbuje. Bidulka moja. Wizyta na przyszły wtorek umówiona, będę miała dzień lekarski, bo z Młodym do audiloga.[/COLOR]
Wszystkiego Najlepszego dla Mamusiek, zdrówka , szczęscia i pociechy ze szkarbów:-)
Jak juz ostatnio pisałam, czasu mam jak na lekarstwo, a jak juz usiąde do kompa to zdąże tylko szybko coś przeczytac, ale synus ewidentnie nie lubi jak ja przy kompie siedze bo jak tylko otwieram laptopa, to on od razu przychodzi i mi klape zamyka i nie ma zmiłuj:-)
Z oka nie można jej spuścić.