kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
U nas podobnie jak u mamusi- Akademia Pana kleksa, lub radio open fm ze stacją dla dzieci . Ulubiona jest dzik jest dziki Pana Kleksa, i Danza Kuduro seana Paula czy kogoś tam innego:/
My natomiast bawimy się w chowanego czesto i gęsto albo jeżdzimy motorami- moje dziecko ma etap motorowy i tak oto ścigamy się jego scigaczami ( chrzestny-zapalony motocyklista w niedziele oddał mu całą kolekcje motorów -niestety są takie delikatne że kilka lat zbierania mojego brata poszło na marne bo młody je baaardzo eksploatuje
Ella-współczuje mdłości, ja taka zielona byłam do 5 mca non stop paw- z łazienki nie wychodziłam, a jak wychodziłam to z woreczkiem bo atakował z nienacka.
My natomiast bawimy się w chowanego czesto i gęsto albo jeżdzimy motorami- moje dziecko ma etap motorowy i tak oto ścigamy się jego scigaczami ( chrzestny-zapalony motocyklista w niedziele oddał mu całą kolekcje motorów -niestety są takie delikatne że kilka lat zbierania mojego brata poszło na marne bo młody je baaardzo eksploatuje
Ella-współczuje mdłości, ja taka zielona byłam do 5 mca non stop paw- z łazienki nie wychodziłam, a jak wychodziłam to z woreczkiem bo atakował z nienacka.
Lenka w klubie. Obiad jej jakiś muszę gdzieś zamówić, bo się czasowo z gotowaniem za nic w świecie nie wyrobię:-(
Namiot uwielbia robić - nie gotowy tylko koce na stole;-) Generalnie lubi zabawy na powietrzu i codziennie na 2h z nią gdzieś idziemy, więc atrakcji jej nie brakuje. Uwielbia dzieci.
Boją się o białkomocz... Także jeszcze dwa tygodnie i będę po:-)
Niedługopapierologii będzie więcej niż czasu na naukę:-(
Spadam do Maćka, bo wyjec mu się włączył.
a co do pracy to wspaniałe wieści!