Dzieńdoberek
Kiedy ja się wyrobię, ze będę miała czas na forum rano przy kawie tego nie wiem

Na razie jestem z wszystkim daleko w lesie
Dzisiaj znowu wróciłam do domu dopiero z dzieciakami, bo rano do szkoły potem do miasta książki do religii kupić bo nie ma księdza tylko jest katechetka ;-)małe zakupy i do szkoły po dzieciaki , jak dojechaliśmy to szybki obiad, zwierzyniec trzeba było ogarnąć, trzy pralki puścić i chatę z grubsza ogarnąć, teraz czeka mnie góra prasowania z całego tygodnia, ale stwierdziłam że wskoczę na forum i wypiję pierwszą kawę dzisiaj ;-)
Helenka zasnęła przed godziną, zresztą tak jest codziennie tak ją przedszkole wymęczy, mojego szoguna kochanego

najważniejsze że w przedszkolu jej się podoba i idzie z bananem na buzi :-)
Anna nadal w dwupaku widzę ;-)Wiktor mały uparciuch :-)
Aniez zdrowi już jesteśmy, tylko ja jakaś taka niewyraźna jestem ;-)ale czeka mnie wizyta u onko i pewnie dlatego jakiegoś stresa łapię :-(Jeśli chodzi o mnie to ja naprawdę nerwus jestem

i często z S koty drzemy ;-) Żniwa na razie stoją w miejscu bo musi być jeszcze przynajmniej dwa dni ciepło coby zborze odpowiednio wyschło i kombajn mógł wjechać

Podsyłaj do leczo , nie ma R jakiejś trasy niedaleko nas ;-)
Zielona niezła kasa za to przedszkole

a warunki ...;-) I co zgodzili się na inny termin ?
Elvie i jak Małgosia jakaś w przedszkolu jest?
Nata mam nadzieję ze jednak coś na siebie włożysz
Aniam super że Szymek zadowolony, miłego pakowania
Agnieszka M uparty ? to rzeczywiście musi być coś co mu nie pasuje ;-) Super że Janek tak chętnie lekcje odrabia, oby mu to zostało jak najdłużej
Wronka brawo dla Boryska, mam nadzieję ze dzisiaj było też dobrze
Sonia Jak Marysia dzisiaj? Ja też jestem w domu i w sumie Helenka mogłaby siedzieć ze mną, ale jak poszła w zeszłym roku do przedszkola to zauważyłam ogromny skok w jej rozwoju, stała się też bardziej zdyscyplinowana, samodzielna jeszcze bardziej , rozgadała się i ma kontakt z rówieśnikami więc ja widzę same plusy a dodatkowo ja mam też czas dla siebie a to też ważne
Kamisia święte słowa

Helenka w zeszłym roku przez miesiąc płakała ale z dnia na dzień było lepiej a w tym roku obyło się bez łez
Kici ty jutro na wesele wybywasz ? Jak by co to udanej imprezy , proszę mi się wytańczyć z P

:-)
Mamusia zdrówka dla Natalki i małża.
Ella super że Julce się w przedszkolu podoba

Byle do niedzieli potem się małżem nacieszysz i na pewno ci w domu pomoże
Uciekam do żelazka się uśmiechnąć