wronka
czerwiec05`, kwiecień2010
Tak to sobie tłumaczę...., ale płakać sie chce:-(Wronka, Sonia - wiem, że ciężko Wam, ale nie robicie maluchom krzywdy, bo w brew temu co teraz obserwujcie to dla ich dobra.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak to sobie tłumaczę...., ale płakać sie chce:-(Wronka, Sonia - wiem, że ciężko Wam, ale nie robicie maluchom krzywdy, bo w brew temu co teraz obserwujcie to dla ich dobra.
Kamila miała na 12;00 być ale wciąż na nią czekam. Pewnie znów usłyszę, że pociąg jechał i na przejeździe stała. Jak to mówi to ja już śmiechem wybucham bo nie mogę inaczej
annaoj....jak tam Wiktorek ? chce juz wyjśc?

Annaoj mam to samo ;-) też się zastanawiam o jakich kwotach będziemy rozmawiaćani myśli
Cieszę się dziewczyny, że dzisiaj już lepiej. Oby tak dalej. Krzywdy dzieciakom nie robicie, ale wiadomo, że ciężko jest.
Ja mykam dzisiaj na zebranie, zobaczymy co się ciekawego dowiem i z jakiej kasy trzeba będzie wyskoczyć![]()

oby mu tak zostało... tylko ze wstawaniem rano jest problem ... ale i do tego się przyzwyczai.
. No wiec jak same widzicie, nie powala. Co mnie powalilo, to koszt - 1200 dolcow za miesiac; pn-pt 7:30- 17:30. Jako ze babka wiedziala, ze interesuje mnie miejsce z doplata rzadowa byla na tyle uprzejma, aby zadzwonic do kolezanki zajmujacej sie tymi doplatami i popytac o szczegoly. No i zdaniem tej babki, do doplaty sie nie kwalifikujemy, bo nie jestesmy imigrantami... Postanowilismy o doplate zlozyc podanie, najwyzej powiedza nam oficjalnie, ze nie. Musze teraz przez horror automatycznych sekretarek sie przedrzec... Miejsce jest od 17 wrzesnia i pozostaje nadzieja, ze uda nam sie umowic w sprawie dofinansowania przed tym terminem. Jutro mam dac odpowiedz babce, czy jestesmy zainteresowani i na kiedy mamy umowione spotkanie. Day care dupy nie urywa, wiec tak czy siak szukam dalej.