reklama

Kwietniówki 2010!!!

Annaoj kce - gratuluję i tutaj:)
Wiktorku buziole od ciotki! Rośnij duży i zdrowy!

Lenka dzisiaj w przedszkolu do 14.20 była i ma się dobrze, nie płacze już uff.. za to rozrabia jak pijany zając, pań nie słucha i się śmieją, że adaptacja w jej przypadku zakończona. Teraz będą ją zasad uczyć, bo twierdzą że ona jedna to jak trójka innych dzieci:-D To samo zawsze w klubie malucha słyszałam;-)

Jedziemy jutro do Rybnika auto oglądać/kupić więc proszę o kciuki;-)

reklama
Ja już spakowana , mąż sobie ciśnienie meczem podnosi , zaraz spać idziemy . Asia słowa dotrzymała , mały jest na świecie :)
Także spokojnie mogę się na urlopik udać .
Neta mieć nie będę , także macie ode mnie 10 dni spokoju :)

Aniez ja też lubię swoje przedszkole . remontu mu trzeba , zresztą sama widziałaś nasze zamczysko , ale kadra i pani dyrektor nadrabia za te remonty . Udało się jeden plac zabaw teraz zrobić , na wiosnę będzie drugi nowy . Robią co mogą , a to się liczy :tak:

Asia - GRATKI :)

Aniez - żebyś się nie zdziwiła jak cukinie i kabaczki do Ciebie listonosz zacznied nosić :)
Tak wiem bielizna i pończochy - tylko co na to ksiądz bo to kościelny :)

Mam sukienkę sliwkową - krój taka ołówkowa z paseczkiem - ale nie wiem czy nadaje się na wesele

Asia moje najserdeczniejsze gratulacje!!! Niech nam i Wam Wiktorek zdrowo rośnie!!!!:tak::-)

Aniam- Udanych wakacji i bawcie się cudnie! :-)

A ja mam małą masakre bo mi się tej nocy dziewcznyny rozłożyły:baffled::baffled::baffled: Julik pochodzi ła do przedszkola całe 3 dni:no::wściekła/y: Od zeszłej nocy obie zakararzone po pas + goraczka dziś po południu. Ja sama bo małz dopiero w nd wraca więc sajgon generalnie:no:

Jaki to ten syropek z czarnego bzu polecałyście jkiś czas temu na przeziebienie dla naszych maluchów?????:confused::confused::confused:

Teraz spią gadzinki po ibupromach nawet w miare wiec i ja uciekam lulu bo poprzednia noc byla koszmarna...wróce do was jak to ogarne co sie dzieje. Oby tylko coś się z tych katarów poważnego nie zrobiło:baffled::sorry2:

ella - zdrówka dla dziewczynek! Jesli chodzi Ci o ten syrop, który polecała nata to on jest na receptę, bo też chciałam zakupić.

aniam - bawcie się dobrze i wracajcie do nas, bo już tęsknimy;-)

nata - ja trochę z innej beczki.. 348 wejść na pierwszy dzień bloga to dużo czy mało?

Elvie - bardzo dużo. GRATULUJĘ :)

Ella ten syropek z czarnego bzu to sambucol, albo zastępnik blukid (my ten mamy) - ale on jest stosowany prewencyjnie.

Elvie ten na recepte to wykrztuśny

reklama
Joasiu gratulacie przeogromne!!! Wiktorku rośnij zdrowo!!!
Ella zdrówka dla dziewczyn! Natalka też tylko 3 dni zawitała w przedszkolu i w czwartek byłyśmy u lekarza uszy niciekawe, katar i kaszel. Dostałyśmy Sambucol, Clemastinum, wapno i vitaminę C. Dzisiaj jest już nieco lepiej oby do poniedziałku udało się pójść do przedszkola.
aniam udanego wypoczynku!

W końcu udało się nam naprawić laptop i mogę normalnie do was pisać z domu :-)
W czwartek byłam na zebraniu , co do zajęć dodatkowych sytuacja rozwiąże się do końca miesiąca ale prawdopodobnie będziemy pieniądze wpłacać na konto rady rodziców a nie na konto przedszkola i sprawa będzie rozwiązana. Drugą opcją są darowizny wpłacane na przedszkole. Ogólnie pani chwaliła Natalkę że taka rezolutna i samodzielna, a moje serce rozpierała duma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry