reklama

Kwietniówki 2010!!!

Anna oj- super! GARTULACJE! Tak czułam, że Wiktorek wczoraj wyszedł, a chłopak "po zbóju" :) niech się zdrowo chowa!

Aniam- udanego wywczasu, chociaż już nie poczytasz :P

Ella- Sambucol możesz spokojnie podać, ale jak już coś się przyplątało to musi pójść precz. Na przeziębienie lepszy paracetamol niż ibuprofen... tak mówią...

Udanego i słonecznego weekendu :-) idę na śniadanie, bo wstałam dopiero co, a w brzuchu mi tak burczy, że :szok:

reklama
Bry...
Szaleństwo totalne... wczoraj padłam o 21... ale dzisiaj czuję się wypoczęta...na razie :-p

Aśka ogromne gratulacje!! Niech Wiktor rośnie zdrowo!
Ella zdrówka dla dziewczyn i sił dla ciebie :tak:
Aniam wypocznijcie.
Nata zapraszam po kieckę do mnie ;-) Ja idę we wtorek na wesele. Na szczęście mam sukienki co się nadają na takie wyjścia, a że tam nikt w nich jeszcze nie widział to nie muszę nowej kupować :-D

No właśnie wesele ... z tej okazji byłam wczoraj zrobić pazurki, brwi i obciąć włosy :-) i od razu mi lepiej :-)
Dzisiaj dzień z rodzinką :-) tylko prasowanie i 1 pralka prania mnie czeka :-) a potem luuuz.
Z Elvie gadałam i niestety mają mało czasu na oglądanie auta więc nie wpadną...ale nic straconego bo się kroją nam fajne spotkania jak Elvie będzie tu zawodowo :-D już się cieszę

Aha szkolnie i przedszkolnie u nas super :tak: Chłopcy chodzą chętnie i z uśmiechem na twarzy a wracają z jeszcze większym bananem więc i ja jestem szczęśliwa.

Dobra dzieci domagają się śniadania...

Agnieszka dzięki - ale obawiam się, że po pierwsze nie zdążę o nią wpaś, a po drugie nie wcisnę się w nią chudzino.

Wygrzebałam cztery kiecki - dwie stalowe, jedna śliwkowa i jedna kawa z mlekiem w grochy. Nie żeby ktoraś była typowo weselną kiecką, ale dodatki, fryzura, zrobią swoje. Nie wiem jeszcze w której pójdę - w tej co chcialam Mariusz stwierdził - "poszerza Cię" więc chyba odpada - faktycznia ma krój taki lekko rozkloszowany i styl lata 50.

Mam dylemat

IMAG1444.jpgIMAG1445.jpgIMAG1446.jpgIMAG1447.jpg

no to czekam na opinię - jak nie to zawsze zostają mi pończochy i bielizna

Załączniki

• IMAG1444.jpg
    IMAG1444.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 65
  • IMAG1445.jpg
    IMAG1445.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 62
  • IMAG1446.jpg
    IMAG1446.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMAG1447.jpg
    IMAG1447.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 64
Mi się ta pierwsza podoba, bo kolor śliczny :-) ale wiadomo, że inaczej wygląda ciuch na wieszaku, a inaczej na kimś :-)

Lenia mam... siedzę i myślę gdzieby tu tyłek ruszyć...

Nata stanowczo pierwsza :tak:
wiesz te moje sukienki jakieś mega balowe nie są. Są proste i eleganckie. Białą z kwiatem maku i niebieską pamiętasz pewnie ze zdjęć weselnych mojego brata jak wstawiałam... Wszystki mam w tym stylu :tak:;-)

No robota idzie ku końcowi...

reklama
Ella zdrówka dla dziewczyn

Ciekawe jak Aśka i Wiktorek?

W tyg muszę budzić Alicję do przedszkola, a jak sobota to wstała o 6:30 :angry: Bajki włączyłam i próbowałam drzemać. Jak poleciało mi oko to Alicja wymalowała się mazakami na buzi i nogach.:baffled:
A my za tydzień idziemy na ślub, Alicja się nie może doczekać, żeby zobaczyć pannę młodą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry