Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jest niesforny i czasami ciężki do ogarnięcia, ale mam nadzieję, że z tego wyrośnie. Przecież nie mogę go wiecznie karać a już na pewno bić, bo to przynosi odwrotny skutek. Już nie marudzę. 
to jakiś żart? aniam - moje autko opony ma nowe, na felgach. Kurcze nastraszyłyście mnie tylko i teraz myślę.

:-) aż sama jestem zaskoczona
Aniez o której pijesz kolejną kawę ?sms mi wyślij ;-)
połączymy kubki :-)
Generalnie śmieszna jest ostatnio bo mówi szybciej niż myśli, normalnie mała katarynka a i jeszcze ciągle sobie podśpiewuje, wymyśla swoje teksty np: " kochana mamusiu chcę się do ciebie przytulić więc przestań zmywać "
Boska jest i do zjedzenia.
W takim razie my pijemy winko a ty z nami toast soczkiem albo wodą na te połówkowe ;-):-)Pogłaskaj brzuszek 
już zaczynasz dziecko kontrolować oj ty ;-)

najlepiej aby dziecko grzeczniutko siedziało na krześle ech ...
a że starszaki dokazują, nie pocieszę cię , ale tak będzie co jakiś czas i musimy sobie z tym radzić, melisę popijać ;-)

. Oczywiście powiedziałam co myślę, na szczęście większość rodziców była podobnego zdania co ja i stanęło na drobiazgu. Tak naprawdę to ja tam w ogóle bym nic nie kupowała. Ja jakoś też pracuje i nikt mi prezentów nie robi, a nauczyciel przecież też wykonuje swoją pracę. Normalnie w d***pach się poprzewracało. W takim tempie to na zakończenie 3 klasy będzie trzeba laptopa kupować. Paranoja.Monia jak wczoraj telexpress oglądałam to też same niecenzuralne słowa mi się cisnęły na usta. Nie wiem co byłaby w stanie zrobić takiemu ojcu, ojczymowi czy matceoglądam Uwagę i nóż mi się w kieszeni otwiera...jest o maltretowanych dzieciach...wydaje mi się, że jestem wyrozumiała, ale nigdy nie zrozumiem jak można pozbawić życia własne dziecko, kiedy wcześniej mu się je dało...szkoda mi słów, w głowie mi się to nie mieści i nie ogarniam tego, k***a, k***a, k***a...

Gosia mnie niestety też zdarza się wstydu najeść za I, a o ile dziecko młodsze jeszcze się zdarza, że ktoś usprawiedliwi, to w jego wieku już wszyscy patrzą jak na rozwydrzonego bachora. Staram się znieczulić, bo cóż mogę. Charakteru jego nie zmienię.Annoj, u nas właśnie podobnie, z natury on nie jest zły, wszystko jakoś tak dziwnie wychodzi...
Dziś poszłam z dwójeczką do lekarza i szczerze powiem było mi wstyd za syna. Jedna z kobiet stwierdziła, że brak mu ojcowskiej rękiNo jest niesforny i czasami ciężki do ogarnięcia, ale mam nadzieję, że z tego wyrośnie. Przecież nie mogę go wiecznie karać a już na pewno bić, bo to przynosi odwrotny skutek. Już nie marudzę.
Elvie nie panikuj, sprawdź wsio dokładnie. Pewnie faktycznie z Aniam troszkę zboczone jesteśmy na tym punkcie.Nie siej paniki to zboczenie ludzi związanych z motoryzacją![]()
ależ zleciało, a jeszcze się nam brzuszkiem nie pochwaliłaś.edit. dzisiaj świętuję połówkę:-) aż sama jestem zaskoczona
Anna super sobie radzisz i kropka niejedna mama może brać z ciebie przykłada że starszaki dokazują, nie pocieszę cię , ale tak będzie co jakiś czas i musimy sobie z tym radzić, melisę popijać ;-)