Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ciotka jej załatwiła układanie książek w bibliotece
i tak nam się od pani dostało , że to za dużo 
dzień nauczyciela kwiaty dla wychowawcy od wszystkich , urodzin nie obchodzą bo nawet nikt nie wie kiedy są i na bank panie by sobie tego nie życzyły.

Nie podobne to do niego. O pochwaliłam. Już wstał, węc będziemy nadrabiać razem.Basiu gratuluję z tym rowerkiem. Alicja jeszcze nie ma swojego, na 4 urodziny dopiero dostanie. Współczuje takiego tygodnia i chorego chłopa na zwolnieniu, ale najważniejsze, że tak to się skończyłocześć dziewczyny ledwo na oczy widzę
niestety ten tydzień dał mi się we znaki w pracy nie wyrabiam a w domu też nie lepiej na SI niestety mały znowu przez praktycznie całe zajęcia płakał nie chciał wykonywać poleceń. Na dodatek zaczęły mi dokuczać kręgi szyjne
a we wtorek mąż dźwignął jakąś szafkę w pracy i coś mu się w plecy stało jak się wyprostował to z bólu zemdlał jakby tego było mały to upadając uderzył w kant biurka głową. W związku z czym wylądował w szpitalu , na szczęście po rezonansie wyszedł jako że nie zrobił mu się na szczęście krwiak ani nie miał wstrząśnienia. Niestety bardzo bolą go plecy i siedzi na zwolnieniu w domu.
Mały swoją drogą tak dokucza że do łóżka dotaczam się wieczorami ledwo żywa.
W środę wymyślił sobie zabawę przy oglądaniu bajki zachciało mu się pić więc dałam mu butelkę wody smakowej, niestety mały stwierdził że mu za nudno więc połowę wylał na podłogę a resztę rozlał po całym łóżku a potem pokruszył prażynki i rozsypał po całym pokoju![]()
Lucky nażarł się ptasiego mleczka, bo go Maciej nakarmił 3 kostkami i teraz mi spacery funduje bo na ogrodzie to on się nie załatwi. Lecę zaraz spać, bo rano wyprawa, a noc pewnie nieciekawa będzie przez to spacerowanie.
Przygoda z balonem niezbyt wesoła, ale wyobraziłam sobie jak mu wszyscy tę wodę do pyska wlewacie i wybacz ale śmiać mi się chciało :-) Oj wesoło macieHej witam i zaraz zmykam;-)
Elvie kciuki za Twoją mamę w tygodniu coś podczytałam ale już brakło chwili by napisać.
U nas młyn, ja ciągle w trasie i na mieście a po południu walczę z małą. Ona w przedszkolu czuje się jak ryba w wodzie, jest na swoim miejscu co najważniejsze wśród dzieci takich jak ona. Ma terapię, poza tym jak to w przedszkolu spacerki (pieknie już chodzi trzymając mnie za rękę i zatrzymuje się przed pasami), plac zabaw zajęcia plastyczne, próby przed występem w poniedziałek. Będzie oficjalne otwarcie przedszkola z prezydentem i poświęcenie przez biskupa
Ja mam na takie uroczystości piec ciasta (kilka razy w roku), do tego jestem w radzie rodziców, jakbym miała mało na głowie
no ale jak mus to mus.
W soboty też mamy terapię, jeszcze na rano przydałoby się konie ząłatwić ale na razie nie mam kiedyJak będę miała chwilkę to skrobnę coś na blogu. Póki co chociaż próbuję podczytywać.
Pozdrowienia i zdrówka dla wszystkich.
Zdrówka życzę, też chyba Alicji nie puszczę w piątek, jutro jadą na teatrzyk, więc musi iść, ale w piątek może zrobię jej wolne.Ojej Elvie oby nic Luckiemu po tym gumowym wybryku nie bylo. I zdrowka dla pocjech.
Aniez i Gosienka widzialam fotorelacje i famtycznie wyprawa Wam sie super udala. Ciezze sie ze tak milo czas spedzony.
Kici roztropny ten Twoj maly mezczyzna
Aniam u mnie tak samo z wlosami. Tez mnie scinali na chlopaka czego nie znosilam wiec Julcia ma dlugie wlosy
U nas nie zle chyba bo pediatra od dzis wyslala julcie do przedszkola wiec 2dni ja posle a od czwartku kwarantanna zeby niczego nowego nie przyniosla i wyjazd sie udaljeszcze kaszle ale moze przejdzie. Alisia troche gulgocze ale tez z rokowaniami na lepsze. No i my tez sie musimy pozbierac.
Milego dnia babencje!
hej,
nastała cisza, jak ja to lubię:-)
Hania do żłobka chodzi ,póki co tydzień adaptacyjny, więc 3 godzinki. Niestety płacze:-(a ja myślałam naiwnie, że nie będzie, bo ona do dzieci się rwie. Trochę mnie to łamie, ale mam nadzieję, że się przyzwyczai. Najlepszy jest M., który dziś ją pocieszał: -Haniu nie płacz w żłobeczku jest fajnie, zobaczysz.
Annoj, u nas właśnie podobnie, z natury on nie jest zły, wszystko jakoś tak dziwnie wychodzi...
Dziś poszłam z dwójeczką do lekarza i szczerze powiem było mi wstyd za syna. Jedna z kobiet stwierdziła, że brak mu ojcowskiej rękiNo jest niesforny i czasami ciężki do ogarnięcia, ale mam nadzieję, że z tego wyrośnie. Przecież nie mogę go wiecznie karać a już na pewno bić, bo to przynosi odwrotny skutek. Już nie marudzę.
Monia, gratuluję ciociuniu.
Ja również oglądałam reportaż na TVN, nóż się w kieszeni otwiera. Winiłabym system i znieczulicę ludzką, bo rodzice to kompletna patologia. Od czegoś jest opieka, żeby monitować bezbronne dzieci. Nachodzi mnie taka myśl, czy faktycznie w naszym społeczeństwie jest tyle bestialstwa, czy chłonni uwagi dziennikarze wyszukują i nagłaśniają takie sprawy by przyciągnąć publikę.
Ella, oszalałaś z tą godziną na forum!
elvie, Lenka jest przesłodka z tekstami. Przy muzyce zapewne lepiej smakuje
Annoj, 300złto jakiś żart?
Aga, ja również uwielbiam czosnek!
Ostatnio pytałam jak tam brzuszek rośnie. Już połówka, bardzo szybko ta ciąża Twoja mi mijahej
aniam jak dobrze że nie mamy takiego problemu jedna składka 150zł na cały rok i z bani
elvie no właśnie ja też mam czasami ochotę wyjść z domu nie mówiąc gdzie i po co idę.
gosia jak ja nie znoszę takich komentarzy obcych bab , niech sobie myślą co chcą ale komentarze niech zostawią dla siebie.
a u nas tragedia się stała, ukochany pluszowy kotek zaginął w przedszkolu no i jest płacz ehh dzisiaj pani Asia ma zrobić dochodzenie w sprawie zguby.
edit. dzisiaj świętuję połówkę:-) aż sama jestem zaskoczona

Do naszej packi na muchy aż się trząsł, więc od wczoraj ma nową niebieściutką packę. Macha i wywija nią na wszystkie strony
Pralkę i zmywarkę zastopowałam i zamierzam z Leną w karty grać, bo Maciek śpi. Dobrze, że kurier przed chwilą wodę mineralną dostarczył.
plan ambitny, ale zrealizowany w 100 % :-) Teraz proszę o oklaski ;-)
Czasami zwykła klapka na muchy potrafi być super zabawką 

:-)