mamusia87
szczęśliwa mama
Hej
mamaPaulinki jak będziesz miała kalendarzyki albo jakieś ulotki na 1% to możesz mi podesłać położę w biurze zawsze któryś niezdecydowany klient skorzysta.
elvie tak jak dziewczyny piszą dziwna sytuacja, ja bym w życiu nie zapłaciła za to że ktoś wjechał w mój samochód.
aniam annaoj fajne te eurocampy które pokazujecie , rozmarzyłam się , chyba wyślę dzisiaj totolotka
basia zmień lekarza to nienormalne, że by ząb tyle czasu bolał.
iza zdrówka! i odzywaj się częściej zapracowana kobietko
dzisiaj nie puściłam Natalki do przedszkola brzydko kaszle i fluki nieciekawe , K ma iść z nią o 14 do lekarza zobaczymy co tam się dzieje, oby do poniedziałku minęło. Jasiek tak rośnie, że zaczynam mieć problemy z zakładaniem butów ;-) a niby tylko 3kg przytyłam
mamaPaulinki jak będziesz miała kalendarzyki albo jakieś ulotki na 1% to możesz mi podesłać położę w biurze zawsze któryś niezdecydowany klient skorzysta.
elvie tak jak dziewczyny piszą dziwna sytuacja, ja bym w życiu nie zapłaciła za to że ktoś wjechał w mój samochód.
aniam annaoj fajne te eurocampy które pokazujecie , rozmarzyłam się , chyba wyślę dzisiaj totolotka
basia zmień lekarza to nienormalne, że by ząb tyle czasu bolał.
iza zdrówka! i odzywaj się częściej zapracowana kobietko

dzisiaj nie puściłam Natalki do przedszkola brzydko kaszle i fluki nieciekawe , K ma iść z nią o 14 do lekarza zobaczymy co tam się dzieje, oby do poniedziałku minęło. Jasiek tak rośnie, że zaczynam mieć problemy z zakładaniem butów ;-) a niby tylko 3kg przytyłam
zwyczajnie mi się nie chce 
za co serdecznie przepraszam).
Dobrze, że się choć troszkę wyspałam, bo jak się po północy uruchomili, to co chwila musiałam wstawać. H. zęby, ale M. nie mam pojęcia.
Matiego podejrzewam o bóle na tle nerwowym, chociaż wystraszyłam się, bo on krzyczał z bólu:-( Badania zrobiłam, wyniki w poniedziałek. A ty zmykaj do łóżka, biedulko nasza.