reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam z samego rana:baffled:
M. Mi zafundował pobudkę o 5:30 biedny się przestawić na ten czas zimowy nie może...
J. Już dobrze. Wczoraj tylko raz w szkole był w WC ale spokojnie zdążył a potem już nic się nie działo przez cały dzień.

Monia zdrówka!!!
Gosia poszalałaś nie powiem:tak: Ja na szczęście mam 2 duże okna + drzwi balkonowe więc luz. Dzisiaj umyje jedno okno bo firankę nową nabyłam:-)

Spadam ogarnąć M. do przedszkola

miłego dnia

reklama
no te zmiany czasu są chore...też się nie mogę przestawić...

dzień dobry,

nadal nadaje z łóżka :-(

ciężko się dziewczynom pogodzić z tym, że wstają do szkoły/przedszkola, a mama w łóżku zostaje...

Haneczka idzie dziś z tatusiem do laryngologa na przetkanie uszu, będzie dym :-)

taki cytat dziś dostałam w swoje ręce, na dobry początek dnia:

„ Bądź taką kobietą, że gdy rano Twoje stopy dotykają ziemi, diabeł woła „a niech to, to znów ona”.

Kim Kyosaki

miłego dnia, mamusie :-)

Witam się z boląca głową, front chyba jakiś idzie :no:w nocy już dwie tabletki wzięłam i na chwilę był spokój, a teraz powtórka z rozrywki :-(

Dzieciaki dzisiaj do filharmonii jadą , pytam się ich czy zadowoleni a oni że tak bo do MCD pojadą ;-)

Helenka nas wczoraj rozśmieszyła, od kilku dni cały czas opowiada o Wojtusiu chłopczyku z przedszkola, ze się nim opiekuje, zaprowadza do toalety, że on daje jej buziaki i przytulaki , że jest od niej młodszy i dlatego płacze a na koniec " Mamusiu, Tatusiu ja chcę takiego małego braciszka :-D" I tymi swoimi wielkimi oczyskami tak spojrzała , że aż się teraz boję co mój małż ma w głowie :-D

Stary znalazł na allegro PAROWNIK do ziemniaków :-D:-D:-D

Monia kurujemy się kobietko , no rzeczywiście to dziwne że mama w łóżku może leżeć ;-) &&&& za Hankę i za jej wizytę.

Agnieszka dobrze że J ma się lepiej:tak: Mnie też wkurza to przestawienie czasu:no:

Sonia zdrówka dla dzieciaków. U nas to samo , tato w domu wieczorem to wszystko Helka chce z nim robić , usypianie i czytanie książek też do taty należy, mama ma wolne ;-)

Aniez tak gzik będzie, bo to ulubione danie Mateuszka :tak: W tych regionach totalnie nieznane więc będe promować Wielkopolskę ;-)

Anna jak już zrobisz gar grochówki to dawaj coś do mnie :-) ja grochówki jakoś dobrej nie umiem zrobić, ale moja babcia robiła pyszną :tak:

gosia nie no ciche dni to też u nas odpadają, najpierw solidna awantura po której fajnie jest się pogodzić ;-)

Elvie angielski jadę od podstaw bo w szkole średniej miałam francuski a w podstawówce to jeszcze rosyjski królował ;-)

Aniam nie ma to jak samorobiąca się kawa ;-):-)

O kciuki dzisiaj proszę bo mam bardzo ważną rozmowę w sprawie leczenia mojego kręgosłupa.

Miłego dnia

hello
zaglądam z samego rana, bo potem wybywam. Umówiłam sie do kumpeli, która 2 tygodnie po mnie urodziła, mam nadzieje na spacerek wybyć. Zapowiada się piękny dzień, a ponoć to już ostatni, bo jutro ma padać:-(
Sonia dzięki, już dobrze. Oczywiście jestem teraz strasznie przewrażliwiona i jak kichnie to już liczę ile razy dziennie. Jak dłużej śpi, to zaraz mam myśli czy coś go nie bierze, a jutro na szczepienie mamy iść i stresuje się. Czekam też z niecierpliwością na badania moczu.
U Ciebie widzę mały szpital, dobrze, że Marysia się trzyma.
Monia kuruj się i wypoczywaj:-)
Agnieszka u nas też dzieciaki się przestawić nie mogą, a dzisiaj to już zupełnie jakiś szał był, koło 1 nagle Igor się przebudził, godzinę później Alicja, od 5 już się do nas przeniosła. Wiktor też drugą noc do 12/1 śpi, a potem co 1,5h godziny się budzi:baffled:
Aniez ziemniaki z gzikiem pierwszy raz jadłam jakieś 2 lata temu, szwagierka robi i mnie poczęstowała. Dobre:-)

uciekam kawkę sobie zapodać

Gosia - no to nieźle z tymi oknami zaszalałaś :-p ja w naszym mieszkaniu nie mogę umyć wszystkich okien... co za idiota wymyślił narożne okna... jedno się otwiera normalnie a drugie tylko uchylne... i jak ja to mam umyć????

monia - cytat bardzo mi się podoba :-D

Gosieńka - co tam filharmonia MCD lepszy :-D hmm... biorąc pod uwagę, że S ma słabość do Helenki to szykuj się :-D a &&& zaciśnięte!

za tydzień Q ma w przedszkolu pasowanie na przedszkolaka :-) mój duży chłopak.

hehe, ale będzie impreza :-)

a ten gzik to sie robi z białego sera ? takie coś ala tzatziki? Pytam, bo w moich opolskich rejonach totalnie nie znane, w środkowej Polsce, teściowa tak nazywa taki rzadki biały ser ze śmietaną...

Witam , jestem glodna i uwieziona na 2 godziny w laboratorium buu

no ale przynajmniej glukoza będzie z głowy...

plusem chorowania jest to, że zaległości i swoje długie czasem nieobecności na forum nadrabiam :-)

taki cytat dziś dostałam w swoje ręce, na dobry początek dnia:

„ Bądź taką kobietą, że gdy rano Twoje stopy dotykają ziemi, diabeł woła „a niech to, to znów ona”.

Kim Kyosaki

miłego dnia, mamusie :-)

Ładne :-)

Witam się z boląca głową, front chyba jakiś idzie :no:w nocy już dwie tabletki wzięłam i na chwilę był spokój, a teraz powtórka z rozrywki :-(

Dzieciaki dzisiaj do filharmonii jadą , pytam się ich czy zadowoleni a oni że tak bo do MCD pojadą ;-)

Helenka nas wczoraj rozśmieszyła, od kilku dni cały czas opowiada o Wojtusiu chłopczyku z przedszkola, ze się nim opiekuje, zaprowadza do toalety, że on daje jej buziaki i przytulaki , że jest od niej młodszy i dlatego płacze a na koniec " Mamusiu, Tatusiu ja chcę takiego małego braciszka :-D" I tymi swoimi wielkimi oczyskami tak spojrzała , że aż się teraz boję co mój małż ma w głowie :-D

No jest coś na rzeczy, bo mam taką migrenę, że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od rana na tabsach... masakra...
Z Helki się uśmiałam :-) Sebastiana to długo namawiać nie musi, gorzej z Tobą :-) ale oczy to ona ma, a w nich władzę :P
Na samorobiącą się kawę zapraszam do siebie :P

za tydzień Q ma w przedszkolu pasowanie na przedszkolaka :-) mój duży chłopak.

Mój też jakoś w listopadzie. Pamiętam tę chwilę z Kubutkiem.... spłakałam się wtedy jak głupia ;-) on tak piknie tańczył i śpiewał, a tak dziecinnie i nieporadnie :-) aż to muszę sobie zapuścić.

Mamusia- powodzenia i oby wynik był w normie :-)

Anna oj- u nas ciepło jak nie wiem, ale chmury :(

Agnieszka- moich tak zmęczyliśmy wypadami weekendowymi, że od razu się przestawili, Bartula wstał dzisiaj łaskawie o... 9:00 :P a poszli spać o 19:45 :P

Monia- tak, gzik robi się z sera i śmietany, oni go różnie doprawiają, rzodkiewką, szczypiorkiem, cebulką :-) no wiadomo sól i pieprz. Z gorącymi pyrami jest super :-)

Z dzieciństwa pamiętam jeszcze młode ziemniaki (gorące koniecznie) z koperkiem i śmietaną... aż się zaśliniłam :-)
I chleb wiejski z masłem i cukrem... albo z solą... ale wtedy straszna bieda była :(

Gosieńka- mówisz, że będziemy wypróbowywać parownik :P dobre :P Rafał będzie zachwycony :P

Ostatnia edycja:
reklama
Aniez nawet jakby biedy nie było , to chleb wiejski , to wiejski . A teraz ten kupny to sam nie smakuje i tyle :-D

Gosieńko he he rozumiem że niedługo w takim razie zwalamy się do Ciebie na kartofle :-D

Dawajcie do mnie myć te okna .

Kici - musisz się pobawić w spider mana :-D:-D myślę że Q będzie wniebowzięty :-D

Monia dobry cytacik :-D:-D

Annaoj - może troszkę jeszcze będzie tej pogody , ja tam żyję tą nadzieją :-D:-D

Kawusia następna była , bo musiałam wytestować nowe szklanki z Biedry :)
Szał zakupowy he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry