aniam - no ja z pracy też mam opieke w luxmedzie... na temat terminów nawet nie będę dyskutować... MASAKRA... mój P ma w enel-medzie i termin do specjalisty dostępny w dwa dni. czasami tydzień.
monia - sami ugotowali ;-) dlatego dobre. chociaż jak poszliśmy do jednej knajpy to mieli całkiem dobre amku :-) ale to dlatego że to był chinol

a problemy to się na pewno będzie miało jak się zje rybe z frytkami... ja nie wiem jak oni mogą to jeść - ociekające tłuszczem *****... ja się nie dziwie że brytole gonią w otyłości amerykanów oni ciągle żrą i to same niezdrowe rzeczy. co ciekawsze nie widziałam tam nigdzie ani jednej knajpy sushi... no bo surowa ryba? a fe... ryba musi być w panierce i ociekająca tłuszczykiem
kittek, monia - brytyjskie śniadanie... tia... fasolka... no cóż, to ja już wole fasolke po bretońsku. Jajka z bekonem jak najbardziej, bo sama w domu często robie i lubie, ale jajka muszą być 0 lub 1 lub ze wsi. kiełbaske to ja moge, ale na kolacje...
annaoj - a ta wzmożona laktacja to dlatego może że idzie sroga zima...?
elvie - samochód rzecz nabyta, jak mała szkoda ledwo widoczna to można zostawić. Super, że nowa niania się sprawdza.
gosienko - no mam nadzieję, że się podreperujesz :-) a co do szwagierki to teraz P mi w kółko powtarza: a nie chciałaś wierzyć jak Ci na nią gadałem

to teraz masz za swoje
wronka - no to udanej nauki gry na gitarze

to jak się nauczysz to na spotkania kwietniówek będziesz przyjeżdżać i grać
mamoPaulinki trzeba oczyścić taśme w środku. rozkręcić i przedmuchać sprężonym powietrzem.
w sobotę odebraliśmy moją mame z pracy i zawieźliśmy ją do domu, bo w piątek miała urodziny. w Drodze do domu oznajmiła Q że saby (suki) już nie ma, że umarła... no myślałam że ją zabije... Q pytał dlaczego to się wtrąciłam i powiedziałam, że saba była już stara i chora i odeszła do psiego nieba i teraz biega po zielonej trawce i zakopuje kości...
w niedziele pojechaliśmy na drugi koniec wawy na przedstawienie dla dzieci: Legenda o Wernyhorze. Q był bardzo zadowolony.
a słuchajcie, Q twierdzi, że mu żeby idą... pokazuje mi na dziąsła za ząbkami... no ale przecież on jest za mały aby mu 6 chciały wyjść

nie mam pojęcia o co chodzi...