Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ja nikogo nie namawiam jak ktoraś by chciała kiedys to pisac śmiało
no zasypalo nas ładnie...
moje kochanie własnie dzwoniło, że wpadl w poslizg naszczeście nic mu sie nie stało a stracha mi narobił jak opowiadał strasznego...samochód tylko się lekko wgniótł ale to słuzbowy to niech tvn się martwigorzej jak to by nasz ticunio biedny był bo juz by chyba nic z niego nie zostało...
nudze się dziewczynki strasznie i nie mam żadnego pomysłu...a Wy co robicie oprócz jedzenia jak to zwykle bywa hihi
dostalam pod choinke cala serie tego od zmierzchu i chyba czas sie za to wziasc... w przypływach emocji szukam w internecie rzeczy dla babla...czekam z utesknieniem na meza...gadam z mama, ktora w gipsie i tez w domu nudzi sie jak mops:-)
Ja tylko czytam opowieści z porodówek innych i jakoś to mnie uspokaja jeżeli chodzi o to co nie uniknione 
chociaż dzionek szybko zleciał. Mam nadzieję że mój ukochany niebawem wróci i zagra ze mną w karty
Ostatnio nauczył mnie grać w Remika, a że ja non stop wygrywam jakoś mi się spodobało
Trochę przeraża mnie to że ostatnio nie mogę żyć bez słodyczy...w poniedziałek idę na glukozę- mam nadzieje że wyniki będą dobre i przeżyję wypicie tego świństwa:-)
właśnie wyjrzałam za okno- śniegu napadało pełno, szkoda że święta były czarne
phianiam czy Twój Szymek aby nie nadużywa?? co go widzę na jakimś zdjeciu to z browarkiem:-) miłego pływania
mówie o przychodni nie o szpitaluhehe byłby obok i wszystko miał pod kontrolą, do tego ja zawsze jade z R na sesje, coś mu pomóc itp![]()