Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale ja nikogo nie namawiam jak ktoraś by chciała kiedys to pisac śmiało
no zasypalo nas ładnie...
moje kochanie własnie dzwoniło, że wpadl w poslizg naszczeście nic mu sie nie stało a stracha mi narobił jak opowiadał strasznego...samochód tylko się lekko wgniótł ale to słuzbowy to niech tvn się martwigorzej jak to by nasz ticunio biedny był bo juz by chyba nic z niego nie zostało...
nudze się dziewczynki strasznie i nie mam żadnego pomysłu...a Wy co robicie oprócz jedzenia jak to zwykle bywa hihi
dostalam pod choinke cala serie tego od zmierzchu i chyba czas sie za to wziasc... w przypływach emocji szukam w internecie rzeczy dla babla...czekam z utesknieniem na meza...gadam z mama, ktora w gipsie i tez w domu nudzi sie jak mops:-)
Ja tylko czytam opowieści z porodówek innych i jakoś to mnie uspokaja jeżeli chodzi o to co nie uniknione 
chociaż dzionek szybko zleciał. Mam nadzieję że mój ukochany niebawem wróci i zagra ze mną w karty
Ostatnio nauczył mnie grać w Remika, a że ja non stop wygrywam jakoś mi się spodobało
Trochę przeraża mnie to że ostatnio nie mogę żyć bez słodyczy...w poniedziałek idę na glukozę- mam nadzieje że wyniki będą dobre i przeżyję wypicie tego świństwa:-)
właśnie wyjrzałam za okno- śniegu napadało pełno, szkoda że święta były czarne
phianiam czy Twój Szymek aby nie nadużywa?? co go widzę na jakimś zdjeciu to z browarkiem:-) miłego pływania
mówie o przychodni nie o szpitaluhehe byłby obok i wszystko miał pod kontrolą, do tego ja zawsze jade z R na sesje, coś mu pomóc itp![]()