reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Katik rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ucałuj Polcię od e-ciotek

heh ciekawe które gacie najpierw jej ubierzesz?? :-p
A poza tym to zgadzam się z Forget kiecka albo i dwie jej się należą za te tygodnie męki

A ja upiekłam te ciasteczka a teraz część z nich udekorowałam topioną czekolada...pogrzało mnie totalnie...

a to niby dlaczego???

Bo w moim wieku to już o 4:00 na nogach być powinnam :-D ale co tam jak to rzecze moja babcia, nieważne co mówi metryka :-D:-D:-D

czesc laski
juz was nie nadrobie, bo nie mam czasu. usmialam sie tutaj troche.. bo tylko ostatnie posty poczytalam. widze ze jakies zmiany tutaj nastaly i nowe watki... fajnie.
pozdrowienia dla wszystkich

Kochana zaglądaj częściej, bo ktoś musi za porządkową robić i czasem pogonić towarzystwo na właściwe wątki :-D

Katik- no strasznie się cieszę!!! Teraz kup małej fajowskie spodenki :-D

Ja też mam dzisiaj jakiś dziwny power do roboty i u mnie tyż ruskie czekają :-D w ogóle na pierogi mnie wzięło, w weekend będą z truskawkami! O!

A ja własnie wróciłam. byłam z synkiem na cmentarzu u taty. Pojechalam sobie autobusem a co....ale Nas wytrzesło. Borys całą drogę przespał. A mi się tak jakoś smutno zrobiło. To pierwszy dzień ojca bez mojego taty:-(. Potem poszliśmy po córcie do przedszkola i po kwiaty, bo córcia chciala tatusiowi kupic. Synus nawet nie wie ,że tyle zwiedził, bo cały czas spal:-). A teraz padam, bo jezszce musiałam moje wozio na 4 pietro przytachac....:sorry2:

Katik super :-)

Myślę że w ramach nagrody za wytrwałość należy się Polusi jakaś nowa kiecka ;-)

Katik rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ucałuj Polcię od e-ciotek

heh ciekawe które gacie najpierw jej ubierzesz?? :-p
A poza tym to zgadzam się z Forget kiecka albo i dwie jej się należą za te tygodnie męki

Katik- no strasznie się cieszę!!! Teraz kup małej fajowskie spodenki :-D

Katik no w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

SUPER:-d

suknia jak nic musi byc, ale mega krotka co by te pikne nozie eksponowac :-D

haha Laski :)
Po napisaniu posta poszlam z Polcia na gore, by ja przebrac - jest po szczepieniu, wiec pewnie przespi znow cale popoludnie. Poszlam i ubralam: oczywiscie krotkie spodeneczki :-D

Teraz przyszlam, czytam o tych sukienkach, i az poszlam na gore policzyc. Na wieszakach wisi sztuk 17, kilka na stercie do wyprasowania:sorry2: Na razie jej wystarczy. Teraz matka bedzie w gacie stroic :-D:-D:-D

No i mam nadzieje, ze dzis na dlugim spaniu sie skonczy, i nie bedzie goraczkowala jak ostatnio.

Heh, Ł dzis przyszedl 3 godziny wczesniej z pracy. Do tej pory Anglia grala o 20stej, wiec spokojnie wszyscy w domu ogladali, dzis - prawie wszyscy dostali popoludnie wolne i kibicuja...
Zeby jeszcze poziom mieli zadowalajacy, ale taka kiche odstawiaja na tych mistrzostwach........

reklama
hej.
ale zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma czlowieka kilka dni i formu nie poznaje po powrocie. Już pewnie nie uda mi się ponadrabiać :-(

Katik gratulacje dla Polusi i Ciebie, dzielne dziewczyny, że tyle wytrwalyście.

Do góry