reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzien dobry.
My juz wyspani. Obudzil mnie rano tupot bosych stop, jak Polusia zmierzala do nas sie poprzytulac.
Zbieramy sie na sniadanko a potem na male zakupy.

reklama
my też już po śniadanku...

jutro miał być wielki dzień, bo pierwszy H w przedszkolu i mamy falstart :-(

H ma od wczoraj temperaturę..innych objawów brak...dobrze, że niania jeszcze jest z nami, ale i tak podjadę z nią jutro do pediatry...

Witam:)

U nas noc koszmarna, Maciek gorączkuje od ząbków, więc płacze i marudzi. Czopek już mu 3 razy od wczoraj podawałam i za każdym razem po minucie robił kupę i się czopek nie rozpuścił.

Monia - zdrówka dla Huliganki!

Hejka

Obiecałam że od września będę i słowa dotrzymuję ;-)

Bardzo króciutka relacja, przekazuję pozdrowionka od Isabelowej rodzinki :tak::-) dzisiaj pogoda w miarę i zaliczyliśmy mały wypad w góry pooglądać kolorowe jeziorka, dziewczynki dzielnie wędrowała i apetyt też im dopisał, Tośka wciągnęła aż dwie kiełbasy z rożna :-D Helenka zachwycona i ciągle woła nianiu nianiu czyt. ciocia :tak:super się z Tośką bawią a najważniejszy punkt dnia to karmienie i pojenie kur oraz poszukiwanie jajek:-D Fotki wrzucę jak się trochę ogarnę;-)

Mój małż żyje, rana się goi , do pracy oczywiście chodzi bo jak by mogło być inaczej ale cóż te typy tak mają ;-)

Monia miejsce dla konia jest u nas , wszystko dla mojej synowej :tak::tak::tak::tak::tak:

Buziaczki dla wszystkich kwietnióweczek:-)

Gosienka,zdrowka dla Twojego S. Niech sie chlopak oszczedza, bo takie poparzenie to nie przelewki.

Wroclawianki, macie ktoras namiary na Gosie???

hej dziewczyny,
melduję, że urodziłam:-) Hania już jest na świecie od środy 29 sierpnia. Dziś wyszłyśmy ze szpitala. Jesteśmy całe i zdrowe, dziękujemy za kiukasy. W środę trafiłam do szpitala z ciśnieniem, w domu było wysokie 170/100, w szpitalu mi zbili i po raz kolejny obserwowali. Kiedy o 19 przyszła kolejna zmiana zdecydowano się zrobić mi cesarkę jeszcze tego dnia:szok: byłam przerażona, i jednocześnie szczęśliwa. O 20.25 usłyszałam krzyk mojej córci:-)
Mam nadzieję, że jakiś rewolucji na forum nie było. Trochę poczytałam, ale na szybkiego,więc wybaczcie.
kittek gratuluję umowy!
Pozdrawiamy wszystkie kwietnióweczki.

reklama
Do góry