Aniez dziękuję Ci bardzo za pomoc.Przynajmniej wiem, że nie tylko nas to spotyka,że nie jesteśmy złymi rodzicami,bo i takie myśli kłębiły mi się w głowie.
A tak mniej więcej pamiętasz może ile czasu to u Was trwało ?
Dziś Laura poszła do przedszkola radośnie a kiedy dawałam jej buziaka usłyszałam "I tak cię nie kosiam" serce mi pękło :-(
Staramy się spędzać z nią dużo czasu,zapewniać atrakcje a ona potrafi się bawić , cieszyć a za chwile podejść i uderzyć od tak po prostu...
wczoraj urządziliśmy nawet "wyścigi wózków" aby pokazać jej ,że można miło spędzać czas całą rodziną w czwórkę. Leon w wózku z tatą ja w Laurą,radochę miała niesamowitą, a na koniec powiedziała "gupi Leon przeglał"
ręce m opadają
A tak mniej więcej pamiętasz może ile czasu to u Was trwało ?
Dziś Laura poszła do przedszkola radośnie a kiedy dawałam jej buziaka usłyszałam "I tak cię nie kosiam" serce mi pękło :-(
Staramy się spędzać z nią dużo czasu,zapewniać atrakcje a ona potrafi się bawić , cieszyć a za chwile podejść i uderzyć od tak po prostu...
wczoraj urządziliśmy nawet "wyścigi wózków" aby pokazać jej ,że można miło spędzać czas całą rodziną w czwórkę. Leon w wózku z tatą ja w Laurą,radochę miała niesamowitą, a na koniec powiedziała "gupi Leon przeglał"
ręce m opadają

Jedna do ogrodu zoologicznego oddała. Chomik zdecydowanie lepszy.
Przytulał się do brzucha, rozmawiał, głaskał, całował... był po prostu na bierząco że tak powiem. Jak miało przyjść do porodu to mówiłam mu że będę musiała iść do szpitala żeby lekarze pomogli sie M. urodzić, że nie będzie mnie kilka dni. Że będzie mógł mnie i dzidziusia przyjechać z tatą odebrać itd.