reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej dziewczyny udanych wizyt!
Myla wspolczuje tego lezenia, moge sobie tylko wyobrazić jakie to trudne przy dwojce dzieci. A moze jest jakas firma cateringowa, ktora przywozi obiady?
Tez się boje baby blues. Moja mama to miala, tylko wtedy nikt tak tego nie nazywal i myslala o sobie, ze jest nienormalna.

Natasza, a u mnie teraz z kolei mała sie od 3 dni mniej rusza i powoli zaczynam się martwic.
Jak bylam u babci we środę to zmierzylam sobie ciśnienie i mialalm prawidłowe ale tetno bylo 100 :-( w domu nie mam sprzętu i nie moge sprawdzić.

Dzis mialam kiepska noc. Bolal mnie brzuch i twardnial, nie moglam spac, trochę na kibelku posiedzialam bo to chyba niestrawność.

Od dzis juz mega aktywne dni beda. Robimy z mezem urodziny, bo on ma jutro a ja we wtorek. W sobotę moja rodzina a w niedziele jego przyjezdza. Dlatego dzis sprzątam mieszkanie i gotuje rosol a jutro dalej gotowanie :-(
Trzymajcie sie wszystkie!

Milia j bym obiadów tylko dla siebie tez nie robiła. Dzieci jedzą w szkole i tyle starczy im ciepłego posiłku.

IDE do szpitala na założenie szwu. :( :( :( a tak mnie przebadala ze AZ mi łzy polecialy

Dziewczyny dzięki za kciuki !! Powoli mnie stres dopada ... ale jeszcze tylko 2h
Nie wstałam jednak tak wcześnie :-P bo jednak dzisiaj odopuściłam te badania krwi za dużo jak na jeden dzień a poza tym od 3rano strasznie źle spalam i dopiero ok 8 przysnęłam i niedawno się obudziłam :-)
Matko nasza szybko zdawaj relacje jak u lekarz!! Melduj się !!:)
Karina mam nadzieję że mała będzie zdrowad ta noc to tylko taki incydent .
Vesunna no widzisz te dzieci takie numery nam robią! ! Mały teraz nawet w nocy jak wstanę do wc to potrafi się też obudzić i się rozpycha :)
Obiecałam sobie że jak po wizycie będzie ok to jadę kupić chustę tkaną :)

Myla tak będzie bezpieczniej dla was!!! Wszystko będzie dobrze !!
Domyślam się jak przyjemne było to badanie bo też miałam :( oni palcem sprawdzają czy szyjka jest zamknięta i tak głęboko łapy pchają masakra !! Wszystko będzie dobrze !! Musi być !! :*

O matce swojej zapomnialas Karinus. :)

Ja juz prawie gotowa do wyjścia...no ciekawe co mi tam ciekawego powie pani dr

No nie wiedziałam ze matka dzis tez idzie :p
Proszę o wybaczenie :p
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Doli no podejrzewam ze jej sie cos śniło ..., nie poszła dzis do przedszkola .. Zobaczymy ...

Milia no oby nie była , ale z Rana sie uśmiechała pozniej , wiec moze tylko sen ...

Neta dzieki :)

Myla to dobrze ze na szew sie zdecydowali ..., co pewne to lepiej ...
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bedzie dobrze :)

reklama
Myla nie jestem wredna tylko szczera, martwienie się o kogoś nie jest objawem wredoty ;)
I dobrze że w końcu ktoś konkretnie powiedział Ci co masz zrobić i teraz już będzie lepiej. Sama wiesz to ze swojego doświadczenia bo raz już problemy były a syn urodził się donoszony i zdrowy, wiec głowa do góry !;)
A badanie szyjki nie jest fajne...pomyslcie sobie co nas czeka jak będą chcieli masowac szyjkę...ja zacisne nogi i nie dam...:D

Natasza kciuki !;) widzisz martwilas się ze mały leniwy a teraz on się odgrywa :) teraz niech da Ci w kość to odechce Ci się nerwów że się nie rusza :D

Milia wieczorem jeszcze uplawy takie miałam ale dzisiaj jak narazie nie. Podejrzewam że to może być przez te infekcje ciągłe...ona tez ma swoja wytrzymałość...:D ale obserwuje się ciągle ;)
Brzuch boli ale taki już chyba urok mojej ciąży, maly terrorysta daje o sobie znać więc pewnie stąd bóle;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry