• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej dziewczyny udanych wizyt!
Myla wspolczuje tego lezenia, moge sobie tylko wyobrazić jakie to trudne przy dwojce dzieci. A moze jest jakas firma cateringowa, ktora przywozi obiady?
Tez się boje baby blues. Moja mama to miala, tylko wtedy nikt tak tego nie nazywal i myslala o sobie, ze jest nienormalna.

Natasza, a u mnie teraz z kolei mała sie od 3 dni mniej rusza i powoli zaczynam się martwic.
Jak bylam u babci we środę to zmierzylam sobie ciśnienie i mialalm prawidłowe ale tetno bylo 100 :-( w domu nie mam sprzętu i nie moge sprawdzić.

Dzis mialam kiepska noc. Bolal mnie brzuch i twardnial, nie moglam spac, trochę na kibelku posiedzialam bo to chyba niestrawność.

Od dzis juz mega aktywne dni beda. Robimy z mezem urodziny, bo on ma jutro a ja we wtorek. W sobotę moja rodzina a w niedziele jego przyjezdza. Dlatego dzis sprzątam mieszkanie i gotuje rosol a jutro dalej gotowanie :-(
Trzymajcie sie wszystkie!

Milia j bym obiadów tylko dla siebie tez nie robiła. Dzieci jedzą w szkole i tyle starczy im ciepłego posiłku.

IDE do szpitala na założenie szwu. :( :( :( a tak mnie przebadala ze AZ mi łzy polecialy

Dziewczyny dzięki za kciuki !! Powoli mnie stres dopada ... ale jeszcze tylko 2h
Nie wstałam jednak tak wcześnie :-P bo jednak dzisiaj odopuściłam te badania krwi za dużo jak na jeden dzień a poza tym od 3rano strasznie źle spalam i dopiero ok 8 przysnęłam i niedawno się obudziłam :-)
Matko nasza szybko zdawaj relacje jak u lekarz!! Melduj się !!:)
Karina mam nadzieję że mała będzie zdrowad ta noc to tylko taki incydent .
Vesunna no widzisz te dzieci takie numery nam robią! ! Mały teraz nawet w nocy jak wstanę do wc to potrafi się też obudzić i się rozpycha :)
Obiecałam sobie że jak po wizycie będzie ok to jadę kupić chustę tkaną :)

Myla tak będzie bezpieczniej dla was!!! Wszystko będzie dobrze !!
Domyślam się jak przyjemne było to badanie bo też miałam :( oni palcem sprawdzają czy szyjka jest zamknięta i tak głęboko łapy pchają masakra !! Wszystko będzie dobrze !! Musi być !! :*

O matce swojej zapomnialas Karinus. :)

Ja juz prawie gotowa do wyjścia...no ciekawe co mi tam ciekawego powie pani dr

No nie wiedziałam ze matka dzis tez idzie :p
Proszę o wybaczenie :p
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Doli no podejrzewam ze jej sie cos śniło ..., nie poszła dzis do przedszkola .. Zobaczymy ...

Milia no oby nie była , ale z Rana sie uśmiechała pozniej , wiec moze tylko sen ...

Neta dzieki :)

Myla to dobrze ze na szew sie zdecydowali ..., co pewne to lepiej ...
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bedzie dobrze :)

reklama
Myla nie jestem wredna tylko szczera, martwienie się o kogoś nie jest objawem wredoty ;)
I dobrze że w końcu ktoś konkretnie powiedział Ci co masz zrobić i teraz już będzie lepiej. Sama wiesz to ze swojego doświadczenia bo raz już problemy były a syn urodził się donoszony i zdrowy, wiec głowa do góry !;)
A badanie szyjki nie jest fajne...pomyslcie sobie co nas czeka jak będą chcieli masowac szyjkę...ja zacisne nogi i nie dam...:D

Natasza kciuki !;) widzisz martwilas się ze mały leniwy a teraz on się odgrywa :) teraz niech da Ci w kość to odechce Ci się nerwów że się nie rusza :D

Milia wieczorem jeszcze uplawy takie miałam ale dzisiaj jak narazie nie. Podejrzewam że to może być przez te infekcje ciągłe...ona tez ma swoja wytrzymałość...:D ale obserwuje się ciągle ;)
Brzuch boli ale taki już chyba urok mojej ciąży, maly terrorysta daje o sobie znać więc pewnie stąd bóle;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry