reklama

Kwietniowki 2015

Myla dobrze że Ci szew założą, przynajmniej bezpieczniej będzie. Odzywaj sie i dawaj znać co i jak. Trzymam kciuki.

Natasza tylko bez nerwów. Na pewno wszystko jest ok.

Pat tak to już jest że chcesz dobrze a później Ci sie obrywa. Musisz się przyzwyczaić że nasza matka krytyki nie lubi ;-)

A u mnie taka ładna dzisiaj pogoda. Śniegu dużo no i słonecznie i mroźne więc chlapy nie ma. Chyba wybiorę się na spacer bo normalnie szkoda w domu siedzieć. :)

Karinka mam nadzieję że z Emily wszystko ok i miała tylko złą noc.

reklama
dzień doberek :-)

u mnie dziś humorek lepszy , ale pogoda tak beznadziejna ,że nosa za drzwi nie mam ochoty wystawić :-(

myla - dołączam do wypowiedzi dziewczyn , dobrze ,że szew bedzie dłużej wytrzymasz a to chyba najważniejsze :tak:

neta - gratuluje udanej wizyty :tak: niezły klocuszek , mój Wiktor w 31 tygodniu chyba ważył 1500 g :tak:

natasza - &&&&& za wizyte

pat - dobrze ,że dziś lepiej :tak:

karina - zdróweczka dla Emili , tak na wszelki wypadek :tak:

doli - ściany w salonie mam 2 w ciemnym fiolecie , a reszta w w bardzo jasnym taki lila ( plus ciemna fototapeta na jednej ze ścian) , meble ciemny brąz takie też panele a na to dywan w kolorze ścian , ogólnie ciemno :tak: zastanawiam się nad zielonymi zasłonami i do tego jakieś zielone dodatki np. poduchy na narożnik :tak:

co do baby bluesa , ja chyba raczej nie miałam , choć nie powiem posiadanie dziecka nieco mnie przytłoczyło :-( za to mojego Ł posiadanie potomka troche przerosło i do tej pory nie do konca sobie radzi :-( na szczęście jest tego świadomy i pracuje nad sobą :tak: pomimo tego to on głównie namawiał na drugie :tak:

Myla, to razem idziemy, tylko z innych powodów, będę z Tobą :)

Vesunna, powazna impreza, nie wiem, czy będziesz miała czas jeszcze zajrzeć, wiec już Ci życzę wszystkiego najlepszego!!! i udanej imprezy :)

Pat, no to dobrze, że już lepiej :)

beyrunia napiszę Ci prv

vesunna i jak tak, lepiej ??

Karina oby nic się nie przypałętało Wam :-)

Pat mi masowali szyjke "na chama" calą łapą... :szok: rozłożoną ręką itp. kuźwa.. miałam jednak takie skurcze od krzyża i bóle, że to pusciłam mumo uszu wtedy..ale cudnie nie było..:cool: jak tro brzuch Cię boli ???

Myla dopiero? :szok: myślałam, że to pilna sprawa... :szok:

kifsi albo możesz dodać coś jak kawa z mlekiem, beż jasny, krem żeby rozświetliło bo faktycznie ciemno macie, ja bym chyba nie dawała zielonego bo to dwa mocne kolory..tak mi się wydaje.. ja mam mały dywan z grubym włosiem brązowo-biało-jasnobrązowo w takie kamienie otoczaki jakby do tego śrredniej ciemności :-D podłoga ( sorry za dobór słów ale cieżko mi czasem z bebilonem zamiast mózgu ;D ) , do fioletu pasuje jeszcze popiel/jasny szary i kontrastowy turkus ale to np. w dodatkach razem z białym :-)

mój baby blues trwał do 7 mc. straciłam pokarm po 1.5 mc, ogólnie ryczałam i było do dupy.. aa i wyrzuty do siebie na temat karmienia bo nagonka z każdej strony, nigdy wiecej nie dam się w to wplątać.

Dziewczyny gdzie w Warszawie najlepiej udać sie do szpitala? Brzuch mnie coś dzisiaj pobolewa i twardnieje jak wstaje :( czekam na m do wieczora i chce gdzieś pojechać tym bardziej ze szyjka cały czas krótka :(

sataga trzymaj się!

Myla no fakt..mi się jednak wydawało, że założą jak coś ...dlatego się dziwie..kurcze ale do dupy...

ja wyczytałam, że przy zapaleniu pęcherza wytwarzany jest jakiś tam hormon który dodatkowo potęguje twardnienie i skurcze macicy także już wiem skąd to mam... oby mi to już przeszło bo mam bóle jak na @ tylko teraz...

reklama
Myla, no właśnie nie wiem, bo nie mam internetu w tel., podobno mają wifi, zobaczymy, czy działa...Tylko na telefonie nie lubię, a tableta nie mam:( jak będzie wifi, to na pewno czasem wejdę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry