reklama

Kwietniowki 2015

A ja się właśnie dowiedzialam ze wczoraj zaczelam 30tydzien. No jak to liczą????? Ja mowie ze od niedzieli a one ze nie,od wczoraj. Jak dla mnie bomba ;)
Za to mam podejrzenie ze mi wyciekaja wody wiec na obchpfzie będzie razem decyzja ze mierzymy. :/

reklama
Myla no widzisz? Już 30 tydz. Nawet jakby się coś działo to dzieciątko jest już całkiem dobrze rozwinięte.
Ale leż grzecznie bo to jednak jeszcze troszkę za wcześnie. Będzie dobrze. Znów na pocieszenie (ile ja tych historii mam ze szpitala to aż sama czasem się dziwię:cool:) - leżałam z dziewczyną której wody sączyły się przez 10 tyg. Kazali jej dużo pić. Dziewczyna urodziła zdrowe bliźniaki w 34 tyg. Mam z nią kontakt. Chłopaki mimo że urodzeni jako wcześniaki nie mają żadnych problemów ze zdrowiem. Więc trzymaj się tam dzielnie a będzie dobrze :tak:

Marela no szkoda takiej okazji ale może trafi się coś jeszcze.

Asia jakie sny?? Świnki morskie ? hehe :-D Mi też się czasami takie dziwaczne sny trafiają ale zazwyczaj albo kogoś gonię albo tłukę bejzbolem. Czasami aż się boję żebym M przez sen nie znokautowała :-D

Oj sny potrafia byc smieszne;) jak bylam w pierwszej ciazy to snilo mi sie ze urodzilam . Chlopczyk ktory mial ze 2 lata odrazu. Do tego nawijal do mnie pełnymi zdaniami. Jeden z nielicznych snow ktory tak dlugo pamietam.

Dzuewczyny mi sie dzisiaj śniło, ze mama dzwoni, ze mam jechac do domu bo ona tam mieso na blacie zostawiła i nie wie co z nim zrobic. Pojechałam, patrzę a tam nasz kot, do połowy obdarty ze skory, osowiały ale żywy leży na desce, obok taki wielki ostry nóż... Stałam tak z tym nożem i nie wiedziałam co z nim zrobic, czy go zabić czy do weta wieźć i w ogole czy sie da zrobic jakis obiad z kota :szok:
Jakis tydzien temu śniło mi sie, ze dzidzia mi w brzuchu zmarła, jeżu chyba godzinę ryczałam jak sue obudziłam!!!

Z córcia tez miałam takie posrane sny..

Myla przykre są jakie historie ale może jeszcze wszystko się ułoży może maleństwo nie jest takie małe i da sobie radę ..

Myla ty się ciesz że masz 30tydzień :) nogi mocno naciskaj i mów do małej aby jej się tak nie spieszyło :) jaka decyzja po obchodzie ?? Czujesz że te wody Ci się sączą?

Jutro mam mierzenie szyjki i wtedy decyzja czy pessar i sterydy na płuca czy obserwujemy dalej. Wody w normie
a niunia na was patrzy ;)

Załączniki

• 1422524426492.jpg
    1422524426492.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Hej dziewczyny!
Ja tez z tych chodzacych jeszcze choc czuje ze mam juz mniej sil niz w 2 trymestrze i po calym dniu na nogach jest ciezko
Dlatego Karina, wspolczuje ze musisz nadal tak intensywnie pracowac. Nie ma szans na zwolnienie trochę obrotów?
Pat jak się czujesz? Jak egzaminy?
Kifsi trzymaj się! Dzielna jestes to dasz rade!
Myla Ty tez sie trzymaj mimo tych okropnych przypadków na okolo :-(
Margo zdrówka dla teściowej oby sily ja nie opuscily co najmniej do narodzin wnuczki.
Ja dzis jade kupic swojej tesciowej prezent bo ma urodziny w niedziele.
I powoli zaczynam sprzatac na jutrzejsza impreze urodzinowa dla znajomych. Mialo byc kameralnie ale wyszlo jak zawsze. Zaprosilismy 35 osób i mam nadzieję że wszyscy nie przyjdą. W zeszłym roku sie przeliczylismy i odwiedzilo nas 50 osob. No ale to byly 30ste urodziny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry