reklama

Kwietniowki 2015

Myla, może szpitalnym sposobem wyznaczania daty porodu? Tzn data ostatniej miesiączki minus 3 miesiące, plus/minus dwa tygodnie. Wg tego pomiaru na przykład mam TP w okolicach 23 kwietnia a nie 15 jak z usg ;-)

reklama
Dobry :)

Tabasia no co u mnie .., praca , praca i jeszcze raz praca :p
Dzis wizyta na 15 , trzeci screning :) , mam nadzieje ze dostanę ładna focie od Kubusia :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza dzieki :) , dam znac - zawsze daje hehe

Myla zielone wody nie sa dobre :(
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ...

Marlea no niezły sen :p
Szkoda z ta okazja ...

Lei no Twoje sny jeszcze gorsze :( bedzie dobrze ... Ale takie sny potrafią wykończyć ...

Myla to czekamy do jutra na decyzje ..., mówili ile mała warzy? Dobrze ze wody w normie ...

Vesunna ja juz obroty zwolniłam ..., zobaczymy jak to dalej bedzie ... Nie jestem z tych osób które wysiedza dlugo nic nie robiąc :p

Miłego dnia :)

Karina ja tez dzis bede fotografowac malego ;)
Zabieramy dzis starszego, juz wczoraj czekal. Najgorsze ze mam na 17 centrum miasta. Mialy byc jakies straiki od 15:30 niby nie maja zgody ale pisza ze i tak wyjada tak nieoficjalnie. Oby nie bo nie damy rady wyjechac wczesniej i to tak na styk bedziemy.

Doli, mój lekarz kieruje się TP z usg, bo mi się owulka przesunęła i tydzień żyłam w strachu, że mam puste jajo plodowe...Wszystko u mnie przesunięte jest o tydzień. Drugim sposobem liczy natomiast moja mama z racji swojego zawodu :-P.

Cześć kobietki :) ja tylko na chwile...nauka mnie wciągnęła do reszty...juz mam po dziurki w nosie...odkąd się dowiedzialam ze tamtego nie zdalam to mam dola...bo sir ucze i co mam z tego...jeszcze się dowiedzialam ze z mojej grupy nie zdalam ja i 2 kolesi którzy kompletnie nic nie umieli co mnie zdolowalo jeszcze bardziej...napisalam do profesora jaki błąd popelnilam... Ciekawe co wymyśli...wiem ze powiecie to tylko studia, nie doluj się...ale na te studia idzie kupa kasy..i to rodzice za nie płacą, nie chciałabym ich zawieść... Zresztą mi tez zależy a jak teraz narobie sobie zaległości to jak urodzi się mały to nie dam sobie rady i czuje się z tym strasznie -_- zawiodłam siebie totalnie...
I przez ten cały cholerny stres brzuch daje się we znaki...twardnieje co chwile i często mam silne kłucia ale może będę teraz wyrodna ale nawet nie mam siły się tym martwić...mały szaleje bez przerwy więc daje znać że u niego ok..byleby wytrwać do 14 lutego.. Później zaczne szykować dla niego rzeczy i na nowo odzyje mam nadzieję...

Myla zaciskaj nogi ;) silne jesteście z małą wiec dacie rade :) a wiesz co z tą. dziewczyna i jej maluchem?

I widzę ze coraz więcej się nas tu sypie...ja jak narazie daje rade. Myślę że jak skonczy się stres to i dolegliwości mina. Tylko kręgosłup się odzywa dość mocno.

Leżeć i pachniec dziewczynki ! Bo w końcu z kwietniowek prawie nic nie zostanie i będzie wątek marcowo-kwietniowy !;)

ech ja muszę jeszcze zamknąć praktyki... Muszę napisać 4 scenariusze zajęć a tak mi się nie chce, że szok! Kopnijcie mnie w tyłek bo w sobotę chcę to zawieźć :(

reklama
Pat napewno rodziców nie zawiodłaś ..., nieraz tak bywa .., teraz jest ciężki okres zeby sie uczyć i byc skoncentrowanym ... Jestem ciekawa co profesor powie/napisze hmmm świat sie nie kończy :) uśmiechnij sie bedzie dobrze ...

Myla no to zobaczymy przy następnym ważeniu ...
Wiesz juz co z tamta dziewczyna co na cc zabrali ?

Sataga no ja kopać nie bede :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry