reklama

Kwietniowki 2015

szczerze to ja nie wyobrazam sobie pracy w podstawowce :baffled:, mialam kilka zastepstw albo prosbe o rozwiazanie zadania to dla mnie to nieraz kosmos , takie dziwne sposoby ;) chetnie bym chciala pracowac w LO ;) nie lubie tych sposobow podstawowkowych ;) choc mysle ze Ci w LO to narzekaja na gimnazjum ;) .

reklama
To ja chyba mam jakieś mega szczęście, bo od samego początku ciąży na każdej wizycie mam robione usg, Milenka jest ważona i mierzona... i płacę 130zł. Obsunięcia czasowe są i po 40 minut, a lekarz mimo za każdym razem poświęca mi tyle czasu ile potrzeba. Widać są lekarze i lekarze...

Myla śliczna nasza siostra :)
Mój lekarz też liczy termin porodu z usg bo ja mam wszystko rozregulowane
Pat wiem że na pewno Cię to dołuje bo człowiek się uczy stara i dupa ... ale głowa do góry będzie dobrze :) zaliczysz wszystko i będzie ok a rodziców nie zawiodłaś na pewno :) głowa do góry brzuch do przodu :)
Milia taka nasza natura że ciągle czymś się skierujemy jak nie tym że mało kopie to że za dużo kopie ciągle coś :) ale mi się wydaje że lepiej się przejmować i w razie czego reagować niż olać a później sobie w brodę płuć..
U mnie dzisiaj piękne słońce święci aż chce się żyć :) włączył mi się syndrom wicia gniazda i uszyłam sobie wczoraj zasłony dziś zamówiłam firankę a dziś mam plan uszyć podszewki ozdobne takie jak zasłony ale muszę na raty bo kręgosłup boli..
Doli Kurde może pik ten sok z żurawiny jak mówi Karina może chociaż trochę pomoże

Kurcze cos nie mam chwili zeby te ciuszki przejrzeć..córcia by mi wszystko rozwaliła a wieczorem nie bede miała siły. Najlepsze, ze w niedziele jest bazarek przy osiedlowym przedszkolu i genialnie wymyśliłam, ze pojde posprzedawać po córci ciuchy zabawki itd. Co sie równa przekopaniu piwnicy i kupie roboty. Nie wiem czy dam radę :szok: ale i mi sie miejsce przyda i jakas kąska zawsze spłynie. Tylko to stanie na mrozie hehe, jestem hardcorem, ide :-D

Hej laseczki

Myla
dobrze ze wody w pozadku, jak oni ci dziwnie to licza? Moze zla date OM podalas? Ale masz tam atmosfere napieta, niedosc ze sie soba stresujesz to jeszcze innymi, biedna ta dziewczyna:no: Ale sliczna corcia:happy:

Margo agresor ci sie jakis wlacza przez sen?:-D

Lei mi jedynie na mysl chinszczyzna jakas przychodzi na danie z kota:zawstydzona/y: :sorry:zarcik.
Czasami mozg nam plata figle i takie sny ze masakra, nie dziwie ci sie ze plakalas.

Vesunna
to juz trzecia impreza urodzinowa chyba wystarczy, i w dodatku takie skromne te imprezy, pare osob:-D:-D

Milia
znowu sie wkrecasz, daj spokoj, moja caly tydzien prawie sie nie ruszalam tez sie juz wkrecalam ale nie po jednym dniu.
Moze przespij sie to ci przestanie sie krecic.

Karina
dobrze mowisz, nie ma co sie wkrecac. Jak tam po wizycie?

Ja bylam po badania u lekarza, wypisal mi tez na ta glukoze w koncu i sie dopytalam, jednak mi robi na 3 godziny:szok: i 100 ml glukozy musze wypic. Po setce i spac:-D

Haha Kuklaki mysle, ze tak robimy te imprezy bo to pewnie ostatni raz :-) potem juz tylko malej bedziemy wyprawiac :-) szkoda, ze jestes tak daleko bo i Ciebie bysmy ugoscili!!

reklama
Hejka :)
Mały ma sie dobrze , waga :1600 gram/42 cm

Kubus :

ImageUploadedByForum BabyBoom1422554993.793900.jpg

Ja podczas pierwszego ktg z Kubusiem :

ImageUploadedByForum BabyBoom1422555031.596021.jpg

I prezent dla ciężarnych :

ImageUploadedByForum BabyBoom1422555061.365081.jpg

Szyjka zamknięta, ogólnie wszystko jak ma byc :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422554993.793900.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422554993.793900.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 65
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1422555031.596021.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422555031.596021.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 65
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1422555061.365081.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422555061.365081.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama