reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina ale duzy Kubuś :)

Oni jak mam bóle to ktg nie.podlaczaja tylko szybko kroplowka idzie,pewnie by podlacYli gdyby nie przsZlo. Ktg robią z rana grupowo jeżdżą po pokojach a mi z rana nic nie jest.
Malutka szaleje w brzuszku strasznie. Chyba z tego leżenia juz jej się nudzi tez.

Co do terminu to dobrze im OM.podalam niewiem skąd ten termin.

Co do dziewczyny od malucha to nic nie wiem . widziałam tylko jej Meza to mówił najpierw ze ich jeszcze nie wpuszaja do niego. Potem juz chodził na intensywna do niego a niedawno pani od laktacji szła z nią i mówiła ze jej potem pokaże jak z mleczKiem itd ale nie pogadalam z nią bo pani ja wiozla na wózku w drodze powrotnej. Jutro pewnie przejdzie na zwykła sale to pójdę do niej bo teras była na pooperacyjnej.

Myla to może maluszek ma silną wolę walki i wszystko będzie dobrze :)
A według nich to na kiedy masz termin porodu ? O ile się różni dni ? To dziwne że biorą pod uwagę obecne usg a nie pierwsze i wpisy do karty bo teraz maluchy równie rosną
U mnie też rano hurtem było ktg ale te dziewczyny co miały bóle czy skurcze czy ciśnienie wysokie to nawet kilka razy na dobę miały podłączone ktg co szpital to ma swoje zwyczaje :) dobrze że kreskówki pomagają a mała szaleje :)

Lei a ile mała Twoja wazy ?

No Kubus rośnie ..., za miesiac pewnie bedzie gdzies 2400 lol , nastepna wizyta 26.2 chyba , 24.2 powtórka z glukozy ..., i pozniej juz co dwa tygodnie wizyty.

Pytałam sie gina jakby wczesniej sie cos działo co robic , mówił ze do 16 marca mam jechać do tej innej kliniki gdzie maja dziecięcy oddział , a po 16 juz moge tam gdzie on cc robi ...
Nie wiem czemu ale czuje ze do 2.4 nie donoszę .., moze przesadzam bo wiecej meczy i boli niz w pierwszej ciazy ... No zobaczymy :)
Dla mnie to katastrofa jak sie nastawiam na cos innego niz to co przyjdzie ...

Myla trzymam kciuki za jutrzejsze badanie i decyzje [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Co do dziewczyny po cc .., mam nadzieje ze wszystko ok jest i bedzie ... [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Myla chce liczyć swoje tyg ich sposobem :D trzymam kciuki za Ciebie jutro, żeby wszytko wyszło ok, co do tej dziewczyny strasznie jej współczuję ale najważniejsze że dziecko żyje oby z każdym dniem było lepiej &&&

Natasza oni nie biorą do terminu żadnego USG. To ponoc termin z OM i termin wychodzi na 20.04 czyli tak jak wychodzil zawsze ale według nich to 30 tydzień :D

Myla, to ja mam chyba też liczone według tego sposobu, bo tam termin na 17 kwietnia, a 30 tydzień zaczynam dziś :)

Karinka, super Kubuś, super uśmiechnięta mamusia! Tak trzymać!
Lei dobrze, że wszystko dobrze :)

reklama
Doli dobijasz 30, to ja co mam powiedziec jak juz po?

Moje najnowsze zdjecie, tak tez bedziesz wygladac po 30

babcia.jpg

Załączniki

• babcia.jpg
    babcia.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry