reklama

Kwietniowki 2015

Karina gratuluję udanej wizyty, Myla dobrze, że póki co nie jest najgorzej i oby było lepiej i jak najdłużej. Ja dziś trochę poczytałam o porodzie i zaczełam trochę się bać. Pierwszy swój miałam po terminie i wywoływany, więc o nic się nie martwiłam, i trwał 4 h 5 min z książeczki, teraz boję się czy w odpowiednim momencie zoorientuje się, że to już i czy z wszystkim zdąże, czy będę sama w domu, czy z małą, czy mój P. będzie na miejscu, czy na wyjeździe. Do szpitala mam 15 min na piechotę, ale jak będę z małą to trzeba ją do babci będzie podrzucić. No i ogólne takie czy poród będzie dłuższy, krótszy czy bardziej bolesny. Wiem, że nie mam czym sie martwić bedzie co bedzie, a jeszcze trochę czasu zostało, ale takie mnie naszły rozmyślania.

reklama
asiatipl rodzisz drugi raz, mialas super porod i sie stresujesz:crazy:

Myla, dziewczyny to na poprawe humoru, nie stresujcie sie.
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 50
Myla przykro sie czyta takie historie a co dopiero byc tak blisko. Oby maluszek byl wiekszy i zeby sobie poradzil..

Karina gratuluje udanej wizyty.. ;-)a KUbus juz nie malutki i jaki sliczny ;-)

Tabasia mam nadzieje ze lepiej sie czujesz

A ja wczoraj wyszlam ze szpitala... mam brac leki, lezec i szyjka mi sie nie skraca.. o tyle dobrze!.. uff wiec lezymy sobie i odpoczywamy ;-)

Natasza nie zapomnialam o was... ;-) pisze z komorki bo nie mam netu na lapku.. a po wizytach pisalam do was ;-)

Myla ciesze sie ze lepiej sie czujesz i ze wody sie jednak nie sacza.. oby bole przeszly jak najszybciej ;-) trzymam kciuki ;-)

ja dzisiaj zaszalałam na allegro :D kupiłam pościel, moskitierę ochraniacze i inne bajery do łóżeczka. Pieluszki, smoczki, podkłady, koszule do szpitala, biustonosze do karmienia (jak się zmierzyłam to wyszło, że muszę kupić 80F!) i całą masę innych potrzebnych rzeczy. Kupiłam tez poduchę bo tak zachwalacie, że nie mogłam się oprzeć i konto lżejsze o 600.
Muszę dokupić jeszcze materacyk do łóżeczka, wanienkę i komodę ale komodę mam już upatrzoną :) i chyba będę gotowa :D
Pieluszki mam już chyba prawie rok bo mój M jak go wysłałam po chusteczki nawilżone do biedronki to mi niechcący kupił pieluszki 1 :D

Wrocilam. Sory ze nie nadrobie. Moze jak odpoczne doczytam .
USG 30 min. Wszystko ok. Płec bez zmian. Przebadany co sie tylko dało . Waga 1741g. Wody ok. Wg om 30 tyd 3 dzien wg usg 31,1. I termin z 6 na 1. Ale pierwszy urodzil sie dzien po terminie om wiec zobaczymy jak to teraz. Podejrzenia lekarza wiekszy niz pierwszy !!!

marela super ze wszystko ok :) no i jaki juz duzy maluszek :) a ile mial pierwszy ?

staga ja sie powstrzymuje ostatnia sila woli zeby nie kupic juz wszystkiego teraz natychmiast bo w sumie to przeciez bedzie tylko lezec przez nastepne 2 miesiace . ja mam termin na poczatek kwietnia i nastawiam sie ze do terminu wytrzymam bo MUSZE wytrzymac do terminu :-D bo od 1 kwietnia konczy mi sie okres karencji ubezpieczenia i kasiorke za urodzenie dziecka dostane :) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry