reklama

Kwietniowki 2015

ja się czuję jakoś bezpieczniej myśląc, że już wszystko będzie gotowe :)
Poza tym dostaliśmy zwrot podatku więc trzeba było załatwić większe wydatki bo zawsze coś innego wypadnie... Muszę jeszcze sobie telefon kupić bo mój ukochany 4 letni sprzęt rozbił sobie ostatnio ekran dotykowy na szczęście nie na tyle żeby nie móc go już używać a jakieś półtora roku temu przeżył kąpiel w misce wody(Młody :D) nawet nie spodziewałam się, że będzie aż tak szczelny :D czas już zmienić.

reklama
Vesunna to ci liczą ok bo ja mam 20.04 a według mojego schematu powinnam od niedzieli zacząć 30 a nie od wczoraj
aaa w ten sposób. Myślałam, że Ci dodali. Mój błąd!

Wrocilam. Sory ze nie nadrobie. Moze jak odpoczne doczytam .
USG 30 min. Wszystko ok. Płec bez zmian. Przebadany co sie tylko dało . Waga 1741g. Wody ok. Wg om 30 tyd 3 dzien wg usg 31,1. I termin z 6 na 1. Ale pierwszy urodzil sie dzien po terminie om wiec zobaczymy jak to teraz. Podejrzenia lekarza wiekszy niz pierwszy !!!

Ale dorodny :) Super, że wszystko dobrze!

Olusia, fajnie, że w końcu Cię wypuścili, uważaj tylko na siebie, zeby szyjka się bardziej nie skracała :-)

Marela, Karina, gratulacje, najważniejsze, że maluchy zdrowe i dobrze rosną :-)

Myla, kciuki za jutrzejsze pomiary &&& może maluszek po cc jest silniejszy, niz wszyscy myśleli, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :-) A Ty też bądź dobrej mysli, bo Twoja córeczka bardzo silna jest!

My dziś byliśmy u chirurga, który usunął mężowi pęknietego zęba, biedny, dopiero teraz wziął ketonal i przestało go boleć, a wczesniej się męczył i zgrywał twardziela... Potem szkoła rodzenia - ostatnie zajęcia i jeszcze z kicią do weta, wróciliśmy o 21 i padam z nóg, idę się kąpac i lulu, dobranoc i spokojnych snów :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry