reklama

Kwietniowki 2015

Dzx dziewczyny ale ta waga mnie przeraza. M mial 5 kg mam nadzieje ze nie wdal sie w tatusia:o
Olusia wszedzie dobrze ale w domu najlepiej. A teraz korzystaj z pomocy i wypoczywaj na zapas ;) z jednym ciezko a co mowic z dwojka ;)

Myla lada moment podejma
decyzje. Cos tam zrobia i bedzie dobrze. Mi dzis lekarz powiedzial ze po 30 tyg to mozna uznac ze ciaza donoszona. Cos tam potem o kosciach mowil. Bo mlody zakryl reka przelyk i nie dalo sie go sprawdzic wlasnie przez uwapnione kosci czy jakos tak.

Milia i jak kotek?

Karina super zdjecia. Ja mojego moze jutro wstawie. Choc super pokazywal wszystko tylko zdjecia takie malo czytelne. Nawet zalazki zebow widzial.

Doczytalam Was ale musicie mi wybaczyc - nie pamietam wiecej co komu odpisac. Ja juz grubo po tej 30 wiec i pamiec nie taka i fotki nie bede wstawiac coby Was nie straszyc ;)

Impreza na 35 osob? Chyba bym sie zaplakala. Tort kupny , paluszki i kawa herbata. Na 10 osob szykuje 2 dni :/ No ale ja z tych co tylko pieczywo, i zimne napoje kupuje a reszte zawsze chce zrobic sama. A i chleb potrafilam kiedys swoj robic. Ostoje sie jak osiol zawsze przy garach. A potem i tak ¾ zostaje bo za duzo narobie. Ale z wiekiem robie sie madrzejsza.

reklama
Marela, ja przy takiej ilosci osob nie dam rady wszystkiego sama zrobic :-) dla rodziny to owszem, ale dla znaojomych to tylko salatki, koreczki, babeczki i marchewki z dipami. Reszta to beda oliwki, faszerowane papryczki ze sklepu i orzeszki, chipsy, sekacz.

Witajcie troszkę mnie nie było ale cóż uroki głupoty naszego kraju 1. zarejestrowanie się w urzędzie pracy).
2. Formalnośći związane ze starą pracą.
A w dodatku samej mi nigdzie nie wolno wychodzic uziemiona w całości(dobrze że już niedługo jako kula będzie mi służył wózek).
Będę musiała Was dogonić i poczytać co u Was słychać :-) ;-)

Doli wspolczuje i oby Ci szybko przeszło! A duzo pijesz?

Karina, Natasza miałam tylko badanie na fotelu, szyjki nie mierzył nawet bo mowi, ze długa. Usg to trzecie mam na kolejnym terminie 13.02.

Sataga to poszalalas :-D

Marela to pierwszy mial normalna wagę..czym sie przejmujesz ;-)

Dzień dobry.
Pierwszy raz dziś miałam normalna noc. Nic mnie nie bolalo i nawet na tetno tylko się przebudzalam lekko.
Juz mam nerwa przed badaniem. Z jednej strony wolalabym żeby wyszło ze w te 2 dni się skróciła bo wtedy ten pessar i sterydy i bylabym spokojniejsza a moze nawet poszła do domku :) bo jak się nie srocila to obserwujemy dalej i pewnie się tak skończy ze się i tak skróci i wszystko się przesunie w czasie.
Marela ciąża donoszona??? Nie wyobrazam sobie urodzić teraz kilogramowej niuni.

Przez te nudy zaczelam gdybac co jeśli mała to Malý a ja wszystko różowe :D

Dzień dobry.
Dzis w planach ogarnac z lekka dom i wyprasować 2 partie prania plus nastawić kolejne....

myla,trzymam kciuki za badania. A co do plci.... Wczoraj odbieralam ubranka od pewnej pani krora,sprzedawała nowe w,śmiesznych cenach. I pytam dlaczego tak. A ona ze do 8 msc miała być córka a w 9 sie ptaszek pojawił i teraz,sie pozbywa ( dziecię 3 msc za nia leżało).
I tak wczoraj przeglądając rzeczy stwierdziłam ze Jagód przez pól roku chodzilby w rozu.... A nawet jak nie w rozu to w,stroju ewidentnie wskazującym "jestem dziewczynka" no cuz. W końcu gender mamy :)

Weź nie strasz :) ja się pocieszam ze przecież miałam USG genetyczne i mój lekarz 3 razy potwierdzil w tym raz zdjęciem. Teraz nie da rady potwierdzić bo SE siedzi dupcia na samym dnie :)

reklama
Ha ha ja jak idę do sklepu i widzę te piękne różowe ubranka to też mnie nachodzi obawa a co jeśli to jednak nie Adaś tylko Ala??? :)
Myla kciuki i czekamy na dobre wieści :)
Ja idę spać dalej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry