reklama

Kwietniowki 2015

Sataga a co konczysz? Ja po matmie wiec cos tam moge pomoc gdyby cos blisko;)
Pat no nie dziwie sie ze masz dola po tym egzaminie. Moze idz do niego osobiscie i popros nuech Ci pokaze w pracy co nie tak. Moze brzuch pomoze? Nie denerwuj sie tylko !!!

reklama
Karinka bo Ty tu jesteś od pocieszenia :* a inne od kopania :)

Marela myslalam żeby do niego iść ale...to jest prawnik, z takimi ludźmi się nie dyskutuje. Dlatego wole żeby mi napisał jaki popelnilam błąd i postaram się go nie popełnić na poprawce...
Jakbym starała się mu udowodnić że mam dobrze to on i tak udowodni mi że się myle...a nie chce narobic sobie u niego problemów bo jednak muszę jeszcze u niego zdać i mam i niego kolejne przedmioty...niestety mam samych prawników i sędziów wiec ludzi którym nie mowi się "myli się Pan"...

Ja też po matmie :) ale teraz robiłam podyplomowo pedagogikę bo jakoś w czasie studiów czasu nie starczyło :) roboty mam może na 3 godziny ale jakoś zabrać się za to nie mogę :( śpiąca jestem cały czas.

Pat tylko bez nerwów! To tylko egzamin, a że niestety to kosztuje to już inna bajka :/ ja się cieszę że mam to za sobą... Dodatkowo ciąża nie sprzyja temu wszystkiemu...

Sataga to Ty drugi kierunek jak mój :)

Ja sobie leżę, chyba mi infekcja pęcherza wróciła po odstawnieniu leków :/

Karina, Marela udanych fotek i samych dobrych wieści :-)

Myla, uff, dobrze, że jednak wody Ci się nie sączą... A jak liczą termin w takim razie, też się zastanawiam... Wiesz już może co z ta dziewczyną i jej maluszkiem? Mam nadzieję, że sobie poradzi. A Ty leż ładnie dalej i nigdzie się nie spieszcie.
Marcelinka śliczna :-)

Ja sobie wczoraj wieczorem zaczęłam wkręcać, że moja mała coś słabo się rusza i się przestraszyłam, że może steryd ją jednak jakoś osłabił, w końcu kilka razy się poruszyła, ale delikatnie, a dziś od 10 nawala mnie tak jak zawsze, idiotka jestem, jakby za mało stresów było... A ja cały czas jakaś osłabiona sie czuję i śpiaca, w głowie mi się kręci...

Sataga jak nie masz pomyslu to ja pracuje jyz 9 lat w zawodzie nauczyciela , moj M tez wiec konspektow mamy troche ;) z matmy a i informatyki sie znajdzie ;)

Pat - chodziło mi bardziej o to zeby pojsc i grzecznie wysluchac ;) choc Wiem ze z naszymi obecnymi hormonami to trudno byc potulnym cieleciem ;)

Ostatnia edycja:
Doli pij żórawine ... Powinno cos moze pomuc ..., zawsze sie cos przypałęta :(

Milia80 no mam nadzieje na dobra focie :) , a wieści ... Nic innego niechce słyszeć ..., ta ciaza mnie tyle siły kosztuje ze musi byc dobrze ...
A co do ruchów , Kuba ostatnio mało sie ruszał , a dzis bryka :) nie ma co sie wkręcać ...

marela a w jakiej szkole uczysz? bo mnie aktualnie interesuje 5 i 6 klasa szkoły podstawowej. Gdybyś miała w domu jakieś podręczniki lub ćwiczenia to zdjęciami z odpowiednich tematów nie pogardzę bo nie chce mi się znowu zadań do kart pracy wymyślać :)

no ja w gimnazjum niestety. Z podstawowki mam ksiazke ze sprawdzianami.Moze jutro M by mógł zrobic w szkole od kolezanek bo on w zespole ew z tych sprawdzianow ;) Do gimnazjum mam ze 3 polki roznych . Jutro jak chcesz moge pokombinowac bo za godzine bedziemy juz pomalu wychodzic.Jak chcesz podaj mi tematy jakie CIe interesują - tylko ze jak pisze jutro ew w nocy jak dam rade.

reklama
dzięki marela jakoś dam radę nie będę Ci już głowy zawracać. Mam nadzieję skończyć to wieczorem. Mi jakoś bliższy jest materiał z liceum i chwilami trochę ciężko mi się przestawić tak żeby przekazać informację dzieciakom :) a i nie wiem czy Wy też tak macie ale mi się ta ciąża na mózg rzuciła :D ostatnio 5 razy liczyłam zadania z 4 klasy podstawówki i się doliczyć nie mogłam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry