hehe dziewczyny jeszcze kilka lat temu tez tak myslalam
ale jak sie zaczelo miec problemy zdrowotne to jednak zaczelam zwracac uwage na to co jem
przy poprzednich ciazach tez mialam cukrzyce ciazowa ale nie przestrzegalam jej tak bardzo bo cukry tez sie trzymaly ale teraz 10 lat pozniej mam wieksza szanse na to ze po ciazy mi nie przejdzie i to juz mi si enie nie podoba
oczywiscie nie znaczy to ze jak mam ochote to odmawiam sobie Maca czy KFC bo nie odmawiam ale nie jest to u mnie czeste

kilka razy w roku mnie nie zabije ale zaczelam zwracac uwage na to co jest w skladzie roznych produktow (choc cholera jakos tez do konca nie ufam temu bo nigdy nie wierz czy napisali prawde

( ) no i bardzo unikam produktow w ktorych jest duzo tych E czy innych konserwantow czy ulepszaczy , chcialabym miec dostep do prawdziwych ekologicznych rzeczy ale tez nie wierze w to ze te warzywa czy owoce faktycznie takie sa

bo ludzie dla zysku mega oszukuja

ale cukru i soli zjadam troche mniej

i naprawde lepiej sie czuje
kiedys organizm tak przyzwyczajony do slodkiego to nie czul umiaru a teraz jak cos mnie najdzie na slodkiego i zjem 2 kostki gorzkiej czekolady to mi za slodko

mnie sie to podoba

bo moze w koncu po ciazy zrzuce ta moja nadwage jak dalej bede sie stosowac do tego co teraz robie