reklama

Kwietniowki 2015

No cud ja jak Babydust. Czytam sklad. Nie jem mom. I słodzików. Zamiast tego ksylitol, miód. Staram sie unikać smieciozarcia. Fanem restauracji pod zlotymi lukami nigdy nie bylam wiec mnie nie kusi. Czasem pizza. Wedliny mam swoje z własnego uboju. Czasem kupujemy drobiowe. Jaja tez od kur szczęśliwych. Mleko i nabial tylko te które koleżanka - doktor i rektor uniwersytecki pozwoli (piatnica a sery zolte Mońki lub ryki). Maslo weryfikuje moja radarowa kotka (nie czepi sie nieprawdziwego) . No ale ketchup jemy, parowki tez (te z mięsa) warzywa i owoce z rynku. Bo niestety na balkonie uotawuac die nie da. Ale to co możemy to staramy się kupować bez E.

reklama
Babydust jak masz adres a De to bedzie szło bez problemu :)

Dziewczyny zawsze przecież mozna cos nowego kupic z ubranek ( chociaz macie po starszakach ) lub nowego smoczka :) nie przesadzać mi tu :p

Ekologiczne nie zawsze jest ekologiczne .. Tyle oszustów jest ... Tylko chcą zarobić ...

Miłej niedzieli mamuśki :)

Babydust, Aylin zgadzam sie z Wami, mam podobne poglądy.

Ja lubie zdrowsze, lżejsze rzeczy bo zwyczajnie lepiej sie oo nich czuje. Wiadomo czasem skuszę sie na Maca czy słodycze (jak wczoraj macadamia w czekoladzie...) ale zawsze czytań skład, unikam E, oleju palmowego, jakis syropów fruktoziwych, barwników itd. Zreszta nasza córcia je to co my takze siła rzeczy syfu musi byc jak najmniej. Zadnych parówek, serków topionych, słodkich jogurtów, dmuchanych chlebów itp. Ciagle chce cos zmieniać i polepszać, ogolnie interesuje sie zdrowym odżywianiem. Cieszę sie, ze moj maz i rodzice podzielaja to podejście. Jestesmy zdrowi, czujemy sie swietnie i to mnie cieszy.

Dziewczyny ja tej nocy nie spalam, glowa bolala, lapaly mnie silne skurcze nog, do tego brzuch bolal, myslalam ze nie dam rady wysiedziec w domu, a jak lezalam to bylo gorzej niz jak stalam... wiec w nocy nastalam sie troche, jak juz myslalam ze mi przeszlo to jak sie ruszylam to znow ten bol... masowalam, magnez wzielam itp... ech...

A u mnie na slasku epoka lodowcowa... :tak:

Ja prawdę mówiąc w eko tez nie wierzę. tym bardziej w Polsce gdzie eko oznacza najcześciej po prostu wyższa cenę i inną naklejkę. ale przyznam wam że lubię bazarki i targi:) nie zawsze mam na nie czas ale tam wszystko wydaje mi sie bardziej prawdziwe:) Oczywiście wiem że każdy musi na coś umrzeć i nie raz w biurze ratuje sie paczką chipsików, ale jakoś z tylko z tym cukrem mam taką fazę...cukry same w sobie są na pewno bardzo potrzebne ale to białe sztuczne świństwo jakoś mnie denerwuje... A inmacie racje że produkty z wielkimi napisami bez cukru najcześciej maja jeszcze gorszy syf w postaci słodzikow. Ogólnie miód, ksylitol, daktyle i z głowy ;)

Dzien dobry :)
spalam do 10,10 :D ale po tym jak mala sie przekrecila to nie jest juz ten sam sen :( jakos uwiera mnie pod rzebrami i normalnie jak spie na prawym boku to boli jak cholera tuz pod prawa piersia :( nie wiem co to i dlaczego :(
echh o jedzeniu mozna mowic duzo ale i tak nic sie nie wymysli bo oszustow od cholery jest :(
mam plana w tym roku zeby na dzialce w ktorej bedziemy duzo czasu spedzac zrobic ogrodek warzywny i choc dla dzieciakow miec troche tych warzyw eko - duzo tego nie bedzie ale zawsze cos - ciekawe tylko czy po urodzeniu maluszka bedzie mi sie chcialo w warzywniak bawic hahaha hahaha hahaha

reklama
Hej. Mam problemy z netem. Teraz udalo mi sie wejsc przez strone a apka nie dziala juz od wczoraj. Jestesmy u tesciow i net tylko przez tel. DziewcZyny mam pyt. Tak na szybko czy bazy izofix sa uniwersalne? Czy do kazdego fotelika mysi byc danej firmy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry