reklama

Kwietniowki 2015

Olusia mam nadzieje ze chodź teraz po spisz :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

Myla Tobie dogodzić to ciezko :p w szpitalu źle , w domu tez nie ok .... Az te Twoje hormony :p

Marela ja wybrałam tej samej firmy .., musisz poczytać w necie jak juz sie na cos konkretnego nastawisz ...

Ja brałam maxi cosi , bo chce fotelik z wózkiem kombinować, tylko adapter musze jeszcze dokupić :)

reklama
Olusia, u mnie tez zasypało, cały czas wieje, a do tego jest zamieć, brr...

Myla, co się dzieje, dalej strojami się martwicie? czy coś wymysliliście wczoraj?

Anemonne, ja tez lubię targi, ale niestety nie tutaj, gdzie mieszkam obecnie, przez 4 lata była dosłownie kilka razy, tu jest bardzo brudne powietrze, a rynek w samym centrum, gdzie pełno samochodów jeździ, do tego odrzuca mnie, bo z tego co zauważyłam, większość sprzedawców nad stoiskami z warzywami/owocami pali papierosy :( warzywniaków jest mało i są niepopularne chyba, bo towar często jest złej jakości, wiec zmuszona jestem robić zakupy warzywno-owocowe w marketach...

Marela, wydaje mi się, że nie każda baza jest uniwersalna, lepiej najpierw fotelik wybrać i sprawdzić, jakie bazy pasują.

Babydust - to zasadź koniecznie jarmuż:) jest mega i nie wymaga wcale opieki! A rośnie nawet jak śnieg spadnie,

Milia- to strasznie szkoda... Moze masz jakies inicjatywy rolnicze w okolicach? Ludzie sie umawiają objupuje uborawdziwych rolników.

Napisałam w wątku ćwiczeń bo od rana śledzę w necie gadżety dla kobiet do ćwiczeń kegla i czy macie cos fajnego?

Dziewczyny ja tej nocy nie spalam, glowa bolala, lapaly mnie silne skurcze nog, do tego brzuch bolal, myslalam ze nie dam rady wysiedziec w domu, a jak lezalam to bylo gorzej niz jak stalam... wiec w nocy nastalam sie troche, jak juz myslalam ze mi przeszlo to jak sie ruszylam to znow ten bol... masowalam, magnez wzielam itp... ech...

A u mnie na slasku epoka lodowcowa... :tak:

Olusia odespalas co? Przeszedl ci bol czy dalej trzymie?

Dziewczyny dlatego lubie wies, masz swoj ogrodek i sobie tam chodujesz co chcesz, zawsze jakas salata nie pryskana lepsza:tak:

a ja wlasnie zakupilam fotelik rozkladany na plasko w bardzo dobrej cenie i to taki ktory ma 4* w testach bezpieczenstwa :)
mielismy dostac fotelik od znajomej ale nie wiem jaki, w jakim stanie a ten rozkladany na plasko bedzie tez idealny jako lezaczek w domu :)
takze mam juz wszystko :) zostaly takie *******ki typu spirytus do pepka, wkladki laktacyjne czy tantum rosa :) ale to w ciagu 1 wyjscia do apteki kupie takze luzik :)

Babydust, a pasuje Wam do auta? Oby tak :-). Po tym jak sprzedawca zapinal różne foteliki mi w samochodzie to dopiero zauważyłam, jaki błąd bym popełniła kupując fotelik, na który byłam od początku nastawiona...przy dachowaniu dziecko nie miałoby szans

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry