reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Babydust, nam także :-P. Problem taki, że co pasuje do mojego auta, to fruwa w aucie męża i na odwrót. Dobrze, że ten Wam pasuje do obu aut, ja wciąż szukam ideału ;-)

Olusia, ja biorę Asmag Forte 3x1 i jeszcze żadnego skurczu nie miałam (obym tylko nie wykrakala ;-)). Nie wiem tylko, czy tako mój urok, czy ten magnez taki dobry :-P

Szaj bo my auta mamy z tej samej firmy tylko typ inny :)

Ja wogole w zyciu mialam tylko jeden taki prawdziwy skurcz lydek i oby nigdy wiecej :) jak mi magnezu brakuje to mi oko zaczyna drgac i od razu wiem ze trzeba zapodac magnez ale nie polecam takich z marketu a nie z apteki dupowate :(

Chodzi o całokształt wypowiedzi dziada .

Wrypalam żurek właśnie i wyleguje się n kanapie

Myla tez bym zjadla taki pyszny zurek ale nie z torebki tylko z zakwasu juz o tym mysle dlugo ale trzeba do polskiego sklepu po zakwas.

Mi ostatnio chyba nogi spuchly bo sciaglam wieczorem skarpetki i jakby spuchniete mi sie wydawaly.

Doli lezec.

Oby wam te skurcze przeszly bo to nieprzyjemne:no:

reklama
Olusia to jedz ile trzeba:) ja mam jakiś dupiasty forte bo 1 tab. To ok 17% zapotrzebowania dziennego :/ mam z 4 rodzaje więc muszę zjeść je a potem może tylko asmag forte albo coś:/:/ odkąd jem więcej to brzuch spokojny :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry