reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Szaj nam musi do 2 aut pasowac :)
to musi byc fotelik do samodzielnego siedzenia (nie na tylna kanape) i ten taki jest idealny :)
jak przyjdzie do nas to zastanowie sie tylko czy baze kupic czy nie - choc baza jest cholernie droga i uzywek malo :(

Kuklaki przeszlo na tyle ze moglam sie troszke kimnac... ale ponownie obudzily mnie silne skurcze i czuje je tzn bole nog w tych miejscach...:-(moj tesciu tez ma ogrodek, mam na nim jablka i gruszki, truskawki i maliny, nawet szczypiorek byl...:tak:

p.s jaki wy bierzecie magnez?

milia80 no u mnie nawet przez chwile bylo sloneczko i nie padalo... a przed chwila snieg i zawierucha znow... ech... jak ja nie cierpie takiej pogody...:tak:

hej

dzisiaj też po sklepach chodziłam i efeky taki, że zdycham :/ kręgoslup boli i podbrzusze -_- eh... starość nie radość :P

marela chyba nie ma uniwersalnych baz..każda firma swoje..

babydust o to się obkupiłaś..mi jeszcze sporo zostało.....w zasadzie mam tylko wózek, fotelik i ubranka.. :/

Olusia ja biorę z 4 rodzaje :-D asmag z wit B, magne b6, magnez forte z wit b, magne b6 max ;D ot, tak sobie urozmaicam :P ;p;

Doli musze mojego wyslac po jakis magnez... bo nie daje rady dzis z tymi skurczami... normalnie nie moge noga ruszyc bo pojawia sie mocny bol...jak nie ruszam to jest ciut lepiej.. i siedze wiecej i stoje bo jak leze to masakra... :-(

Pat kupilam STOKKE BESAFE IZI SLEEP tego nie wolno w aucie rozkladac ale ten co my mielismy tez byl taki ze rozkladac w aucie mozna bylo tylko do 5 kilo :) gdy moj syn urodzil sie 4100 wiec praktycznie po miesiacu nie moglismy juz go tak uzywac

Olusia mi ginka polecala magnelle ale kupuje magvit bo magnelli nie moglam dostac :( a kolezanka farmaceutka sama uzywa chela magne b6

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry