reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anulka kciuki za wizytę :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️!!!

Myla fajna bryka :)

Ide spac ..., jutro wolneeeeeee lol ale mam termin lol
Chyba na manicure jutro pójdę tez :p

Doli nie wiem... mam nadzieje ze to nie jakas choroba mnie rozbiera... a skurcze dalej sie utrzymuja...:-(najgorzej w prawej nodze jest...

Anulka kciuki za wizyte! :tak:

Mam pytanie do mam, czy piersi rosna jeszcze pod koniec ciazy, czyli czy jeszcze moga urosnac przez te 2 miesiace?
Mi urosly troche na poczatku i pozniej juz nic:unsure::oo2:

mnie jakos w ciazy piersi nie rosna specjalnie robia sie tylko pelniejsze ale staniki dalej uzywam tych samych co wczesniej :/
za to strasznie lubilam swoje piersi jak karmilam - moglyby mi takie zostac :) bo nie jakos duzo wieksze (a nie mam duzych) ale za to pelne, jedrne i ...hehe wrazliwe na dotyk :P mleko mi nigdy nie cieklo samo z siebie - wkladek laktacyjnych praktycznie nie musialam nosic :)
tylko po zakonczeniu karmienia to jakas masakra byla :( flaki straszne - dlugo dochodzily do jako takiej formy - a bylo to jednak ladne pare lat temu a teraz to juz nie wiem co to bedzie bo tego kolagenu to ja na bank mam duzo mniej niz przed 30-stka :(

reklama
Ja z tych co maja duzy i chetnie oddam troche i mam nadzieje ze juz nie urosna. A nie pamietam jak to bylo za pierwszym razem. Pamietam tylko ze 3-5 doba jak ten nawał pokarmu jest to dziewczyny płakały z bolu. Mnie to minelo.
Myla bryka jest wiec juz glowny zakup z glowy.Ja boje sie chwalic ale chyba tez juz mam. Narazie nie zapłacone nie wysłane ale dogadane. Mi wozek spedzal sen z powiek:/ Teraz musze fotelik dokupic ale to juz powinno pojsc prościej.
Niewiem co sie dzieje ale dalej moge tylko przez strone wejsc i to tez nie zawsze. Normalnie szlak mnie trafia. Internet zaczal mi płatac figle a dopiero okres rozliczeniowy sie zaczal:/ na dodatek moj M ma w innej firmie i od dzis identyko. A tu własnie sprawy z wozkiem załatwiamy.
Olusia aby Cie nie rozłożyło.
Anulka - kciuki za wizyte.
Karina - odpoczywaj i delektuj sie wolnym dniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry