reklama

Kwietniowki 2015

Mi urosły w sumie to ze dwa rozmiary :) ale od jakiegoś czasu stoją w miejscu i oby już tak zostało :))
Idę spać bo dziś się znowu narobiłam i jestem padnięta
Karina odpoczywaj jutro o zrelaksuj się :)
AnulKa kciuki za wizytę !!
Ja odliczam już do środy :) nie mogę się doczekać :) aż zobaczę mojego klopsika:)

reklama
Myla super, ze juz z głowy!

Karina ja sie czaję na pedicure ale nie mam kiedy i jak sie wybrać ciagle:-(

Babydust zazdroszcze takich cyckow! Mi leciało samo przez cały okres karmienia, wkładki w nocy przeciekały, cycki bolały, ogolnie ratował mnie tylko laktator.

W piątek mam wizytę i troche swiruje bo nic nie przytyłam, mimo, ze jem duzo. Fakt, motorek w dupie mam i latam jak nienormalna ale martwię sie...brzuszek tez nie urósł mam wrazenie...w sumie to ciezko stwierdzić, pózniej zmierzę..

Do nas rano przyjeżdża facet po wozek, niech go bierze w cholerę bo tyle miejsca zajmuje, ze juz świra dostaje, jeszcze musze go przetrzeć bo pd miesiąca stoi i sie kurzy i graci..

Chyba śniadanie na słodko zjem..wieczorem jeszcze orzechowca upiekłam, ile w nim cuuuukru :szok:

Chyba juz nie zasnę...co tu robic, wszyscy śpią jeszcze :rofl2:

Dzien dobry.
Neta megazordy :D padlam!

Marela mnie tez nawały ominęły i za pierwszym i drugim razem...dzięki Bogu.
Mi tez wózek spędzał sen z powiek,teraz juz jest ok bo w zasadzie wsio mam.
Sprobuj od instalować i zainstalować jeszcze raz,ja juz ze 3 razy apke nowa instalowalam

Anulka ale masz fajnie :)

Ja to nie wiem, jak w szpitalu byłam to nic mi się nie śniło a yu od pierwszej nocy znowu głupie tyrajace głowę sny

Dosc ze mnie boli wszystko to jeszcze koszmary mi sie po nocach snia...
Dzis mam echo serduszek a tak mi sie nie chce jechac...ech..

Ostatnia edycja:
Myla wez mu nic nie mow o głupich snach:) Wczoraj niby bylam po syna w przedszkolu oczywiscie z brzuchem tak babel naciskał na pecherz ze zsikałam sie;) A lecialo ze mnie chyba z minute;). Pierwsze co jak wstałam to czy łozka nie zasikalam ;)

reklama
dzień dobry z samego rana.

Mi piersi urosły i to naprawdę duuuuuuużo :szok: Ale to samo było w pierwszej ciąży. No i niestety po pierwszej ciąży miałam nawał pokarmu i myślałam że mnie rozsadzi. Takiego bólu nigdy nie miałam. Mam nadzieję że tym razem tego uniknę. Mam laktator więc w razie czego będę się ratować. Co do cieknięcia to zdarzało się tylko podczas odciągania pokarmu. Ciągnęłam z jednej piersi a z drugiej też ciurkiem leciało :eek:

Anulka kciuki za wizytę.
Olusia za Ciebie też.

Ja mam wizytę jutro i już się stresuję. Ciekawa jestem ile moje małe urosło przez ostatni miesiąc (na ostatniej wizycie właśnie miesiąc temu było 1300g). Moje dziecko się chyba odwróciło bo kopy po żebrach dostaję że spać nie mogę. Jutro się dowiem.

Goście jeszcze śpią. Powiem Wam że przez ten weekend tyle czasu spędziłam na świeżym powietrzu że mam dosyć na długi czas. Wszystkie kości mnie bolą od tych spacerów. Dzisiaj odpuszczam i spędzam czas na kanapie. Całe szczęście goście zajmą się sobą więc dziś leniu****ę.

Marela o ile się nie mylę pytałaś o bazę isofix. Poczytałam trochę o tym bo też nie miałam pojęcia. Tak więc każda firma ma swoją bazę, która pasuje tylko do konkretnego fotelika tej właśnie firmy (czasami się zdarza ze firma produkuje bazę, którą można użyć do 2 kolejnych fotelików - ale też tylko tej konkretnej firmy) A baza nazywa się isofix bo jest dostosowana do samochodów wyposażonych w ten system (takie specjalne haki między siedzeniem a oparciem, do których doczepiasz bazę) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry