reklama

Kwietniowki 2015

Anulka to tylko pozazdrościć takiej wagi, ja w czw. idę :-)

OLusia najedz się magnezu i koniecznie wapno do tego-lepiej sie wchłania, marudź nam ile chcesz :-) takie marudzenie to tyle co nic ;-)

Margo odpoczywaj teraz a goście sami sobą się zajmą!

reklama
cześć Kobietki. I ja się witam, po dłuuuguim i bardzo pracowitym weekendzie. Mój M miał w sobotę urodziny. Było jakieś 15 osób, no a wczoraj poprawiny, bo w piątek naszykowałam tyle jedzenia, że jeszcze przez tydzień będziemy dojadać :-pkręgosłup mi w dupsko wlazł, bo sama wszystko szykowałam, podawałam do stołu i sprzątałam. Wczoraj mi troszkę moja siostra pomogła, ale i tak padam na twarz. Mężuś jak zwykle się rozsiadł i miał wszystko w dup... więc i ja miałam jego :tak:nie będę skakać koło nie:tak:, bo już mi teraz coraz ciężej...a do tego mógłby mi troszkę pomóc.

Olusia ja posłuchałam Pat i kupiłam sobie Magne B6 i biorę tabletkę rano i wieczorem i skurcze jak ręką odjął, a już wyłam z bólu. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.

Anulka duża córcia :tak:fajnie, że wszystko w porządku. Już coraz coraz bliżej do godziny zero :-p

co do piersi to moje na początku ciąży urosły pięknie, były takie mocne i jędrne, a teraz są nieco mniejsze i miękkie :-Dnie wiem czemu tak, ale mam nadzieję, że będę miała dużo pokarmu.W pierwszej ciąży miałam mega cycuchy już od początku do samego końca, a po porodzie, tyle pokarmu, że umierałam z prawie 40stpniową gorączką przy zapaleniu piersi... szok!

Myla, super fura. Pewnie leciutko się prowadzi. Kolorystyka cudowna, moje klimaty :tak:
Mam też do Ciebie pytanko - co mam zrobić, jakie warunki spełnić, żebym została dopuszczona do wątków zamkniętych?;-)

Olusia, na którą jedziesz? Zapytaj lekarza o te bóle, może będzie wiedział, ja w czwartek w szoku byłam u endokrynolog, jak po przejrzeniu wyników i usg tarczycy powiedziała, że jeszcze mnie osłucha, bo strasznie chora byłam... Ale jak nie będzie wiedział ten od echa, to przejdź się do rodzinnego.

Mnie bardzo brzuch boli na dole, kiedy kaszlę.

Doli, ja też bym nie puściła dziecka, ja nawet męża dziś nie puściłam jeszcze do pracy ;-)jedzie do lekarza jeszcze po L4 na 2-3 dni, wypłata będzie masakryczna, ale trudno :-(

Anulka, gratuluje dużej dzidzi :-)

Marela ja dziś w nocy Milan chyba z 4 sny a chyba w 3 rodzilam.

Olusi idź idź wszytko zalatw żebyś przez tydzień nie musiala się ruszać z domu

Anulka który masz tydz ze.dzidzia tak duża?

Anulka super ze dzidizia ladnie rosnie :) ja mysle ze nasze tez takie duze ale dowiem sie dopiero za tydzien ale jesli dziecko przybiera ok 200gr na tydzien to na bank ma tyle :D

przeziebienie troche odpuscilo musze w koncu wybyc na jakies zakupy i corke od babci odebrac :D

Lei kusisz smikołykami z rana ;-) fajnie, że tydzień dobrze rozpoczęty i sprzedałaś wózek - zawsze jeden problem z głowy. ;)

U nas za to tydzień zaczyna się nieciekawie. U młodego w przedszkolu ponoć zwolnili jego wychowawczynię bo z tego co poczta pantoflowa niesie krzyczała na chłopców!!! bo dziewczynki przytulala, no i chłopcy za karę wystawiala ich na korytarz i tak bez opieki stali tam godzinę lub półtora żeby nie przeszkadzali innym dzieciom. Mój młody był nerwowy od kilku tygodni ale on nic w domu nie mówi, co dzieje się w przedszkolu... tak niesie poczta pantoflowa i coś musi w tym być bo od tygodnia dzieciaki mają codziennie zajęcia z inną panią. Jeśli to prawda to aż się boje myśleć co ona jeszcze z dziećmi robiła:what::banghead:

reklama
Myla 33 tydz. Lekarz mi powiedział ze raczej nie dotrzymam terminu. A jakby co to od 38 tygodnia mamy zacząć pomagać dzidziusiowi w przyjściu na świat. Jak mój to Usłyszał to teraz gnebi mnie kiedy będzie ten 38 Tydzień bo jak narazie to u nas celibat :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry