Myla Novak
Fanka BB :)
Magda masakra!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anulka a dlaczego Ci powiedział że nie dotrzymasz?Myla 33 tydz. Lekarz mi powiedział ze raczej nie dotrzymam terminu. A jakby co to od 38 tygodnia mamy zacząć pomagać dzidziusiowi w przyjściu na świat. Jak mój to Usłyszał to teraz gnebi mnie kiedy będzie ten 38 Tydzień bo jak narazie to u nas celibat![]()
Nie każdy wychowawca jest z powołania...jak się czasem słyszy co się dzieje w żłobkach czy przedszkolach to aż się słabo człowiekowi robi...podejmują się pracy z dziećmi a zero cierpliwości do nich...dlatego ja małego do żłobka posyłać nie chce, pewnie będzie siedział z moją mama...
Myla 33 tydz. Lekarz mi powiedział ze raczej nie dotrzymam terminu. A jakby co to od 38 tygodnia mamy zacząć pomagać dzidziusiowi w przyjściu na świat. Jak mój to Usłyszał to teraz gnebi mnie kiedy będzie ten 38 Tydzień bo jak narazie to u nas celibat![]()
No nic dziewczyny nie mówcie bo ja dziś się już poryczałam. Dajesz dziecko do przedszkola, gdzie ma być bezpieczne i czuć się jak w domu, a tu takie coś. Ja nie wiem co tam się mogło dziać, ale na samą myśl mi łezki lecą. Tym bardziej, że młody to taka gapa i nic nie mówi, nie skarży:banghead: a jak próbuję z nim rozmawiać i coś wyciągnąć to tylko coś tam burknie i tyle :what:
Najgorsze jest to ze mieszkamy na wsi, gdzie wszyscy się dobrze znają i wychowawczyni to moja koleżanka ze szkołynigdy bym jej o coś takiego nie podejrzewala...