reklama

Kwietniowki 2015

hej...zostawiłąm dzisiaj malego w domu bo jakoś tak nie miałam serca go posyłać w tą zime do teatru z p-kolem :-D oczywiście wizja, że zaraz przywlecze chorobe wygrała :P u mnie jest mega zimno, wietrznie, sypie śnieg.. :-) bajka wreszcie, tylko szkoda, że ja już ledwo się w kurtke zapinam :-D:-D

Kuklaki ja mam wrażenie, że mi znowu rosną :cool: bo staniki nagle małe:cool: hmm..

Karina to wypoczywaj :D

Lei nie nakręcaj się :-) wszystko będzie ok

Olusia nie przeszło Ci nic?

reklama
Witajcie..

Ja mam dzis echo serduszek a na prawde nie mam sil wychodzic z domu.. no ale musze.. dosc ze z soboty na niedziele nie spalam nic bo skurcze W dzien skurcze do tego bol w klatce i na plecach od lekkiego nawet kaszlu i pol nocy skurcze.. jestem wypompowana.. a moze ten bol plecow mam od lezenia?.. chociaz tak mnie bolalo jak mialam zapalenie oskrzeli ale mialam wtedy inne objawy goraczka itp a teraz tylko to..a moze wyszlam w piatek na wizyte i troche pochodzilam z moim bo bylismy na obiedzie i po sklepach dla maluchow ze moze mnie gdzies zawialo.. nie wiem... no nic trudno przejdzie..:-(

Ale sie wygadalam chociaz nie chce wam zasmiecac watku i marudzic..;-)

Do wczoraj nie bolaly mnie plecy ani klatka a od wczoraj bol nawet przy lekkim kaszlnieciu itp.. a moze to od slurczy ktore mialam w nocy.. nie wiem..

Ostatnia edycja:
Mi piersi rosną cały czas równo, i bolą, teraz ból może trochę mniejszy,a może się przyzwyczaiłam, w 1 ciąży też tak było
po nawale pokarmu myślałam że pękną, załuje że nie zrobiłam sobie zdjęcia, bo rozmiarem to z cytryn zrobiły się dwa dorodne melony, ból masakra, a potem z ilością mleka stopniowo malały, teraz też ładnie się pompuja, mam tylko nadzieję, ze po karmieniu jeszcze będą wyglądały jako tako.

Myla wez mu nic nie mow o głupich snach:) Wczoraj niby bylam po syna w przedszkolu oczywiscie z brzuchem tak babel naciskał na pecherz ze zsikałam sie;) A lecialo ze mnie chyba z minute;). Pierwsze co jak wstałam to czy łozka nie zasikalam ;)

Ja tak prawie mam od 2 dni na jawie. Mała tak wali główką po pecherzu, że prawie posikuje, nie mówiąc, o tym, że świeczki mam non stop w oczach. Masakra już wolałam jak w żebra waliła, a tu uparła się na ten pęcherz.

Margo dzieki wielkie. Poczytalabym sama ale z tym netem w tel to nie daje rade. Dzis ciut lepiej przynajmniej strony sie laduja szybciej nie pol godziny:) .
Olusia nie zasmiecasz. Kazda z nas ma jakis problem co jakis czas, wiadomo ze my kobitki lubimy pomarudzic a jeszcze teraz;) Do tego łatwiej nieraz wygadac sie komus kogo sie nie zna.do tego po to jest to forum mamy sie radzic wspierac wyrazac swoje opinie a nie tylko sobie słodzic ;)Powodzenia na badaniach !!!

Hej mamuski :) przyszlam się przywitac i wracam do nauki :) mały szaleje wiec nie muszę go popukiwac żeby sprawdzić czy nic mu nie jest :) noc dzisiaj miałam bezsenna...strasznie rwalo/kulo mnie nad spojeniem lonowym... Juz chciałam M budzić ale stwierdziłam ze może przejdzie tym bardziej że brzdac był wtedy aktywny i może on wywoływał takie bóle...ale każdy ruch sprawiał straszny bol...jutro mamy kontrolę u gina a w środę kontrole w szpitalu. Mam nadzieję że mały przytyl...pije tyle ze nie mam miejsca na jedzenie i cala treść już mi do gardła podchodzi...-_-

Anulka duża dziewczynka już :)

Mi mandaryneczki trochę urosły ale pewnie jak będzie pokarm to jeszcze im dojdzie...a juz się na nich rozstepy zrobiły..na szczęście prawie niewidoczne :)

Doli u nas tez pełno śniegu ale mnie to jakoś nie cieszy...juz miałam nadzieję ze będzie ciepło a tu śnieg spadł :o moja kurtka tez ledwo się dopina ale mam nadzieje ze wytrzymaja szwy do końca mrozów ^^

Olusia, to moze byc od tych skurczy, po prostu mięśnie musialy pracowac na maxa podczas skurczu i teraz masz zakwasy :-( wspolczuje bardzo.
Mi piersi o niecaly jeden rozmiar urosly
Spodziewalam sie, ze trochę wiecej przybędzie bo ja male mam. Ale moze z drugiej strony troche mniej obwisna :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry