• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No właśnie niestety moja lekarka tam nie pracuje...bo byłam w szpitalu specjalistycznym gdzie najlepiej opiekują się patologia ciąży. Ale chyba jednak mam gdzieś ten szpital...bo to kpina... Oni tam o mnie zapomnieli i musialam chodzić i się przypominać...była ze mną dziewczyna w 34 tygodniu i tez jej zrobili ktg i już o niej zapomnieli a miała takie same problemy jak ja...
Doli mowilam to mi lekarz powiedział ze to za wczesny tydzień na badanie ktg i wód...skoro sadzi ze moje dziecko w razie co przeżyje bez wód...a no i mały miał zle przepływy wcześniej to powiedział że mi namieszali w głowie...niestety trafilam na taka malo fajna zmianę...ten lekarz totalnie bez powołania i do każdej pacjentki tak podchodził...jedna płakała bo zaczęła rodzić i już nic nie mogli zrobić a dziecko jeszcze nie donoszone to do niej "czego beczy?"...szkoda gadac

No niby ma dobre opinie, bo to instytut matki i dziecka gdzie zwoza dzieci z Warszawy bo tam maja największe szanse na przeżycie i z tego co slyszalam to podczas porodu i po opieka super ale traktowanie kobiet wcześniej pozostawia wiele do życzenia..myslelimy z M żeby dla dobra małego rodzic tam, ale jak przybierze ładnie na wadze to będę rodzić tam gdzie miałam rodzic...tam szanują każda pacjentkę...

Też obstawiam czerwony :D
A My dzisiaj byliśmy z młodym żeby zbadać mu nietolerancje pokarmowe... i d... Wyszła nam słaba nietolerancja na seler i owies. Z jednej strony super bo może wszystko jeść normalnie ale z drugiej... Już 2,5 roku się męczymy z plamami na skórze i nie wiadomo co to! Już z 5 dermatologów przerobiliśmy o pediatrach to już nawet nie wspominam i tylko ciągle nowe maści i nic nie pomaga... No i 440 zł w plecy.

reklama
Pat, okropny ten szpital :( jak masz wybór, to fatycznie lepiej rodzić w innym, to na pewno nie jedny w Warszawie, który ma dobre opinie, może tu zbyt taśmowo podchodą do pacjentek, a dobra opieka zaczyna się dopiero, jak przyjmują na oddział.

Sataga, a alrgeny wziewne też wykluczyliście?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry