• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Myślę że maja tam za dużo pacjentek bo izba przyjęć zawsze pełna. Ale miałam nadzieje że dowiem się czy mały przybiera juz na wadze...będę musiała wyłożyć po raz kolejny pieniądze i zapłacić za USG...jednak bez kasy ani rusz :)/

reklama
Tak alergii żadnych nie ma, immunologicznie też nic nam nie wyszło masakra jaka. Nie wiadomo z której strony się tego czepić. Podejrzewaliśmy łuszczyce ale zmiany są w mało łuszczycowych miejscach i nie mamy żadnego obciążenia genetycznego.

Pat co ty mowisz :( jaka masakra :( to gdzie jest kampania rodzic po ludzku co ? brrr oby jak najdalej od takich lekarzy :(

Karina kurcze nie dziwie ci sie ze masz dylemat bo wszystkie kolory tych wozkow sa ladne :) ale tez i nie bedziesz zalowala co kolwiek wybierzesz bo i tak wybierzesz ladny hahah

syndrom mi sie wlaczyl i chyba przegielam bo teraz leze i zdycham z bolu plecow :(
pomalowalam czesc kuchni bo juz patrzec nie moglam na usyfione sciany a moj szanowny nie kwapi sie do pomocy :( posprzatalam w "piwnicy" i przejrzalam szafy dzieci i mam 2 wielkie wory ciuchow podzieciowych i przejrzec jeszcze musze moja szafe bo juz sie nie mieszcze normalnie z ciuchami
puknijsie.gif

Pat współczuję trafienia na takiego lekarza, chyba bym uciekła gdzie pieprz rośnie, podejście okropne i jak potem chcieć mieć dzieci i rodzić, można sie zrazić i przerazić

Pat to jakaś masakra, pamiętam jak w 1 ciaży w 9 tyg trafiłam do szpitala z krwawieniem, a tam łaska wielka,że mnie zbadali tak, że palce pod gardłem czułam, kobiety jak z filmów prlowskich, tak się zraziłam, że nawet jak ten szpital ma teraz dobre opinie, jedne z lepszych to tam nie pójdę.

śmieszne zachowanie lekarza, że to za wczesny tydz hahahahaha normalnie nie wiem czy on wie na czym polega badanie usg-nie tylko na podglądaniu dziecka ale patrzy się na łożysko i ilosc wód wlasnie..co za konowal grr..

Właśnie tez nie rozumiem czemu powiedział że to zbyt wczesny tydzień...myślę że w tym tygodniu powinien bardziej zwrócić uwagę na to bo jednak dziecko z tego tygodnia jest jeszcze za male żeby mieć w nosie...-_- powiedzial żebym się zgłosiła jak mały będzie się zbyt intensywnie lub zbyt słabo ruszał, ale powiem wam szczerze że ja nie wiem jak to wyczuć...mój mały tak naprawdę ma baaardzo silne ruchu...nawet jak wtedy miał problemy z przepływami to ja nic nie czulam bo dla mnie normalne ze on się rzuca jak ryba bez wody...-_- no ale...zrobię USG prywatnie to może wtedy przestane się denerwowac :)

Mnie juz ogarnia coraz wiekszy stres.. czy ja sobie poradze itp.. w ogole wizja tego wszystkiego mnie jakos przeraza.. poki co nie umiem sobie tego jakos wszystkiego wyobrazic... na pewno mama mi pomoze, bedzie u mnie nocowac

Babydust to co teraz w szpitalach sie dzieje to jakis skandal jest, paranoja, a podejscie lekarzy do pacjentow jest zalosne... polowa tych ludzi nie powinna pracowac w zawodzie, nie maja powolania...bylam w wielu szpitalach na praktykach i widzialam podejscie lekarza do pacjenta.. mozna byloby na palcach dwoch rak pliczyc lekarza ktory faktycznie z powolania jest i zajmie sie pacjentem tak jak powinien...np na moim oddziale jedna lekarka jest ktora faktycznie zrobi wszystko zeby bylo dobrze, lepiej a reszta to....:baffled:

Karina niewazne jakis wybierzesz wozek ale wszystkie sa ladne...szkoda ze nie ma koloru fioletowego... bo bym taki pewnie wybrala... chociaz mysle ze chyba jednak pomaranczowy, chociaz hmm:tak:

Pat jedna wieka katastrofa jak oni traktuja pacjentki, maja widac w glebokim poszanowaniu... to nasza sluzba zdrowia schodzi na psy...:happy: niestety liczy sie kasa... wiekszosc lekarzy pomoze ale jak masz kase...masakra!

Tabasia a ty jak tam pracusiu? jak szkolenie?;-)

Pat a nie możesz do innego szpitala podjechać z tym skierowaniem? mój mały wczoraj mocno szalał tak, że az się wystraszyłam i co? ;/ wg tego lekafrza to coś złego w takim razie :/ :/

w ogóle mi brzuch sie stawia znowu cześciej, wam też? nie zależnie czy leże czy coś robię

Teraz to ja tam jechalam z ta karta intensywnego nadzoru ciąży. Ale jak on mi do niej wpisał ze wszystko jest super to co ja powiem...juz dzisiaj zmęczona jestem szpitalami -_-
No właśnie dlatego ja nie rozpoznam czy ruchy małego są zbyt intensywne bo to u niego normalne.
I mi brzuch często się nadal stawia ale na ktg wyszło to jako delikatne skurcze podczas ruchów dziecka więc nic czym trzeba się martwić :)

reklama
Pat to zakładam, że mam jak ty to stawianie :-D:-D:-D:-D

jadłyście już pączki ??
ja od pon jem!!! dupa rośnie!! uda mi sflaczały bo widzę to, czuje się mega nieatrakcyjnie, a może to 4 dzień nie myta glowa.. ? hmmm... nie wiem, ale źle mi ze sobą -_- i jeszcze ta blada cera i w ogóle -_-

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry