• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Doli dobre z tym budyniem, ale sie usmialam... he he :tak:

prosze zjesc obiadek...... ale to juz... !!

A ja jutro zjem jednego paczka... a moze dwa... kto to wie.... ;-)

reklama
Pat nie mam weny na jedzenie, jak gotuje to potem nie mam ochity tego tknąć nawet :/ nie wiem czemu bo smaczne jest ale wolę jak ktoś mi zrobi i poda:-D:-D:-D:-D:-D pozatym od siedzenia w domu od tylu mc mam juz zachwianą rownowagę chyba hehehe :P

milia po co jedziesz??? kontrola?

ja paczkow jeszcze nie tknelam ale za to zajadam sie tym torcikiem czekoladowym - normalnie mega pyszny dla mnie i co najwazniejsze malocukrowe :)
jutro z dziecmi paczki robie :)

Doli, tak, na kontrolę wód właśnie, mam nadzieję, że nie będzie jak u Pat... Ale nie powinno, bo moja lekarka tam pracuje, wiztę u niej mam dopiero 23 i właśnie jutro kazała mi podjechać na samo usg do szpitala.

Karina ja tez kurde, moze sasiadka bedzie miec, te paczki co smazylam jakis miesiac temu nie byly za dobre jak ostygly to sie twarde robily jakby byly conajmniej 3 dniowe:no: porazka.

Milia mam nadzieje ze ci zrobia USG a nie jak Pat

Milia myślę że nie będziesz miała problemów skoro tam Twoja prowadząca pracuje :) jednak inaczej jest wtedy...będę trzymać kciuki !:)

Karina ja bym wybrała albo niebieski albo czerwony. Ale czerwony chyba bardziej do mnie przemawia :)

Dzięki dziewczyny, właśnie wydaje mi się, że jak będzie moja lekarka, to nie powinno być problemu :) co najwyżej też będę musiała trochę poczekać...
Natasza, jak po wizycie?

reklama
Jestem. Zyje :)
Wszystko zaliczone ;)

Karina swietny wozio!! Kolory wszystkie mi sie podobaja choc przewaza czerwien :)

Pat szok :/

Ja dzis bylam u poloznych. 5 minut zajela wizyta :/
Zmierzyla cisnienie,zbadala mocz papierkiem,zmierzyla brzuch centymetrem,pomacala i wsio. Badan z glukozy ktora byla robiona 1.5 miesiaca temu nadal nie widzialam :/
Aa stwierdzila tylko ze male dziecko. Ale ja i moj syn tez bylismy malutcy wiec tym sie nie przejelam. Zapytalam czy bede miec jeszcze usg - nie.
Pozniej zaczelam sie wkrdcac ze moze te przeplywy sa kiepskie itp.
Dobrze ze ide do polskiej ginki w sobote na usg!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry