• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina fajny wozek. Widze ze wiekszosc za czerwienia.Ja najprawdopodobniej wzielabym niebieski albo pomaranczowy.Ale ja za czerwienia nie przepadam , no chyba ze pazurki. Poprzednie dwa rozne mialam z pomaranczowymi wstawkami i gleboki i spacerowke. Ale to Tobie ma sie podobac;).
Ja dzis dzien zakupowy. Zaliczylam ciuchland bo tu jest taki duzy.Cos jak biedronka albo i wiekszy. O godz 9 jak otwietaja ludzi bylo chyba z 500 jak nie wiecej. Tlok ciasnota.Powiem Wam ze bylam w szoku. Normalnie jak otwarcie nowrgo hipermarketu. A jakie chamstwo lydzie sie przepychaja walcza na lokcie , rzucaja w siebie ciuchami czy zabawkami. Weszlam na koniec i tak poobserwowalam z boku;). M troche pogrzebal i mlody dostal fajne ciucht plus zabawki. Np. Globus vtech po angielsku za niecale 30 zl a kosztuje ok 170. Dla maluszkow tez fajne zabawki np. kula vtech za 10 zl miala jakas kobitka ale to trzeba walczyc zeby cos kupic fajnego. Ciuchow to jest ogrom. A jak sie za butami ludzue bili. Miaam nagrac ale nie dalo rady sie ruszac;). Podobno tak jest co tydzien.

Pat no to mialas super wizyte:/ Jak nie trafisz na swojego lekarza ktoremu placisz to maja cie w D..e.

Ja nie jadlam jeszcze paczkow ale nie lubie. Jytro zjem z jednego bo mi tesc nie przeposci.
A jutro juz do domku wracamy;)

Tabasia gratuluje zaliczeń :) [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Badanie nieciekawe :( mam nadzieje ze u PL gin bedzie lepiej :tak:

Marlea no fajny :) na początku chciałam pomarańczowy , ale ten czerwony mnie bardzo kusi :p
Gdzie ceny tanie to zawsze wojna :p

Marela ja lubię domowe paczki. Sklepowe mnie nie ruszają. A co do nowego towaru ba szmatach - wiem o czym mówisz. Mnie koleżanka raz wziela w ramach edukacji. Te baby wydzierajace sobie ciuchy - z koszyków. Z rąk. Masakra

moje kolezanki tez wprawione w bojach na ciucholandach i wlasnie tez opowiadaja ze baby tam sa okropne i wlasnie na łokcie trzeba sie pchac :( a pozniej wiekszosc tych bab sprzedaje te rzeczy na bazarze za 2 razy tyle :( mnie odrzucaja ciucholandy wszystko mi smierdzi i od razu wszedzie mnie swedzi i chcialabym rece jak najszybciej umyc :( brrr co ciekawe nie mam takich odczuc jak kupuje cos uzywanego na allegro :)

ja jutro paczki robie takie z przepisu :) wygladaja na proste :) Pączki pieczone - Przepis

Koleżanka na porodówce.... USG jej zrobili, mówią, że mała ma ok. 5 kg !!! :baffled:
Zero skurczy.
Ale 40 tydz. i 2 dni.

Czeka na "decyzję", co będzie dalej... czy SN czy CC.

No jaja jakieś ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry