• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina fajny wozek. Widze ze wiekszosc za czerwienia.Ja najprawdopodobniej wzielabym niebieski albo pomaranczowy.Ale ja za czerwienia nie przepadam , no chyba ze pazurki. Poprzednie dwa rozne mialam z pomaranczowymi wstawkami i gleboki i spacerowke. Ale to Tobie ma sie podobac;).
Ja dzis dzien zakupowy. Zaliczylam ciuchland bo tu jest taki duzy.Cos jak biedronka albo i wiekszy. O godz 9 jak otwietaja ludzi bylo chyba z 500 jak nie wiecej. Tlok ciasnota.Powiem Wam ze bylam w szoku. Normalnie jak otwarcie nowrgo hipermarketu. A jakie chamstwo lydzie sie przepychaja walcza na lokcie , rzucaja w siebie ciuchami czy zabawkami. Weszlam na koniec i tak poobserwowalam z boku;). M troche pogrzebal i mlody dostal fajne ciucht plus zabawki. Np. Globus vtech po angielsku za niecale 30 zl a kosztuje ok 170. Dla maluszkow tez fajne zabawki np. kula vtech za 10 zl miala jakas kobitka ale to trzeba walczyc zeby cos kupic fajnego. Ciuchow to jest ogrom. A jak sie za butami ludzue bili. Miaam nagrac ale nie dalo rady sie ruszac;). Podobno tak jest co tydzien.

Pat no to mialas super wizyte:/ Jak nie trafisz na swojego lekarza ktoremu placisz to maja cie w D..e.

Ja nie jadlam jeszcze paczkow ale nie lubie. Jytro zjem z jednego bo mi tesc nie przeposci.
A jutro juz do domku wracamy;)

Tabasia gratuluje zaliczeń :) [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Badanie nieciekawe :( mam nadzieje ze u PL gin bedzie lepiej :tak:

Marlea no fajny :) na początku chciałam pomarańczowy , ale ten czerwony mnie bardzo kusi :p
Gdzie ceny tanie to zawsze wojna :p

Marela ja lubię domowe paczki. Sklepowe mnie nie ruszają. A co do nowego towaru ba szmatach - wiem o czym mówisz. Mnie koleżanka raz wziela w ramach edukacji. Te baby wydzierajace sobie ciuchy - z koszyków. Z rąk. Masakra

moje kolezanki tez wprawione w bojach na ciucholandach i wlasnie tez opowiadaja ze baby tam sa okropne i wlasnie na łokcie trzeba sie pchac :( a pozniej wiekszosc tych bab sprzedaje te rzeczy na bazarze za 2 razy tyle :( mnie odrzucaja ciucholandy wszystko mi smierdzi i od razu wszedzie mnie swedzi i chcialabym rece jak najszybciej umyc :( brrr co ciekawe nie mam takich odczuc jak kupuje cos uzywanego na allegro :)

ja jutro paczki robie takie z przepisu :) wygladaja na proste :) Pączki pieczone - Przepis

Koleżanka na porodówce.... USG jej zrobili, mówią, że mała ma ok. 5 kg !!! :baffled:
Zero skurczy.
Ale 40 tydz. i 2 dni.

Czeka na "decyzję", co będzie dalej... czy SN czy CC.

No jaja jakieś ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry